Life

«Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»: Σφοδρή επίθεση Τούρκων στο instagram της Βανδή μετά το «άκυρο»

«Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»: Σφοδρή επίθεση Τούρκων στο instagram της Βανδή μετά το «άκυρο»
Χυδαία επίθεση δέχεται εδώ και λίγες ώρες η Δέσποινα Βανδή η οποία ακύρωσε συναυλία της στην Σμύρνη καθώς δεν δέχτηκε να τραγουδίστη με υψωμένη στο χώρο της αφίσης του Κεμάλ Ατατούρκ.

Το επεισόδιο με την Δέσποινα Βανδή στη Σμύρνη παίρνει διαστάσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει την συναυλία της στο Τσεσμέ της Σμύρνης όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο υπήρχαν αφίσες με τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι διοργανωτές της συναυλίας αλλά και τα τουρκικά ΜΜΕ αντέδρασαν με την απόφαση της Ελληνίδας τραγουδίστριας, ενώ λίγο αργότερα, ο λογαριασμός της στο Instagram κατακλύστηκε από σχόλια Τούρκων.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή δέχτηκε σφοδρή επίθεση στο προφίλ της στο instagram. 

Κάποιος έγραψε: «Ποια είσαι παρακαλώ;;; Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι ένας θρύλος και ένας αληθινός ηγέτης, προφανώς αυτό που δεν θα γίνεις ποτέ!!!».

Μάλιστα, κάποιος άλλος την προειδοποίησε να μην ξανά πατήσει στην Τουρκία αναφέροντας: «Ούτε να σκεφτείς να έρθεις στην Τουρκία πάλι» και «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα».

Άλλος χρήστης τόνισε «Είναι κρίμα που εξακολουθείτε να τρέφετε το μίσος σας για την Τουρκική Δημοκρατία και το λαό της, το οποίο είναι απαράδεκτο. Θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από το τουρκικό κοινό πολύ άμεσα και να σεβαστείτε τις πολύ πολύτιμες αξίες μας».