Life

Πριγκίπισσα του Ντουμπάι ανακοίνωσε το διαζύγιό της στο Instagram: «Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω»

Πριγκίπισσα του Ντουμπάι ανακοίνωσε το διαζύγιό της στο Instagram: «Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω» Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η ανάρτηση στον λογαριασμό της πριγκίπισσας του Ντουμπάι.

«Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω». Με αυτό τον τρόπο η πριγκίπισσα του Ντουμπάι Μάχρα μπιντ Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ ανακοίνωσε το διαζύγιό της στο Instagram.

Η ανάρτηση έγινε στον επίσημο λογαριασμό της κόρης του εμίρη του Κατάρ και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

Κάποιοι στα σχόλια ανέφεραν ότι ίσως ο λογαριασμός της χακαρίστηκε, αλλά δεν υπάρχει κάποια τέτοια επίσημη ένδειξη. Η ανάρτηση έγινε χθες και παραμένει δημοσιευμένη.

«Αγαπητέ σύζυγε, επειδή είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω και σε χωρίζω. Να προσέχεις. Η πρώην σύζυγός σου», αναφέρει η συγκεκριμένη ανάρτηση.

{https://www.instagram.com/p/C9fXKgCS5_O/?hl=en}

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι χρησιμοποίησε το λεγόμενο τριπλό τάλακ, την ισλαμιστική πρακτική του «αυτόματου» διαζυγίου που έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες. Συνήθως επιτρέπει σε άνδρες να πάρουν διαζύγιο λέγοντας «σε χωρίζω» τρεις φορές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη δήλωση από τον σύζυγο της πριγκίπισσας, σεΐχη Μάνα μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ μπιν Μάνα Αλ Μακτούμ, ούτε από τον πατέρα της.

Το πρώην- κατά τα φαινόμενα- ζευγάρι παντρεύτηκε το 2023 σε μία πολυτελή τελετή, ενώ έκαναν ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο. Πριν από δύο μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

{https://www.instagram.com/p/C7y3fz9SCzz/?hl=en}

Πλέον στον λογαριασμό της πριγκίπισσας δεν υπάρχουν φωτογραφίες του συζύγου της. Επίσης, από τον δικό του λογαριασμό φαίνεται να έχουν διαγραφεί οι φωτογραφίες της, αναφέρει το BBC.