Life

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα συμπτώματα της ασθένειας...»

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα συμπτώματα της ασθένειας...» Φωτογραφία: intime
Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε μεταξύ άλλων για την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία «έφυγε» από την ζωή στις 4 Μαΐου.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως: «Η Άννα, μέχρι τη στιγμή που άρχισαν τα συμπτώματα της ασθένειάς της, έβγαζε κωμωδία από μια μεριά που δεν την περίμενες. Έπαιρνε μια φράση και την απογείωνε. Δεν ξέρω, αν άλλη γυναίκα κωμικός έπαιζε το ίδιο κείμενο, αν θα μπορούσε να το απογειώσει όπως εκείνη. Αν ήταν πιλότος, θα σήκωνε περίεργα αεροπλάνα στον ουρανό. Ήταν ευχάριστος άνθρωπος. Πάντα θυμάμαι την Άννα με μια τσάντα που σερνόταν. Είχε τα πάντα μέσα σε αυτή την τσάντα. Θα μπορούσε να έχει και κόλλυβα να μοιράσει στις κηδείες. Θυμάμαι τον τρόπο που τη σήκωνε για να φύγει».

Όσον αφορά τη νόσηση της ηθοποιού από Αλτσχάιμερ, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε πως:«Με σοκάρει το γεγονός πως το ίδιο στιλό που γράφει την ιστορία, τη σβήνει μετά. Δεν θέλω να το σκέφτομαι».