Life

Αυτό είναι το μενού του γάμου του Greek Freak, αξίας 250 ευρώ το άτομο

Αυτό είναι το μενού του γάμου του Greek Freak, αξίας 250 ευρώ το άτομο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό μενού στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Costa Navarino το απόγευμα της Κυριακής.

Το μενού του «γάμου της χρονιάς» - αξίας 250 ευρώ ανά άτομο - έφερε την υπογραφή της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και περιελάμβανε τέσσερα εντυπωσιακά πιάτα:

  • Σαλάτα: 3 ποιλικίες ντομάτας (πράσινη, αχλαδιού, black cherrie) με τηγανητή μπουράτα, baby leaves και αρωματικό λάδι βασιλικού.
  • Ορεκτικό: Γαρίδες «σκάμπι» με μελάνι καλαμαριού, τυρί κρέμα, λεμόνι και χαβιάρι ή πράσινο ριζότο με χλωροφύλλη από ελληνικά χόρτα, μούρα, γιαούρτι σόγιας, άνηθο και κουλί φράουλας.
  • Κυρίως πιάτο: Φιλέτο ψαριού με Πακ Τσόϊ (Bok choy), κεφίρ beurre blanc, πουρές σελινόριζας, ζελέ yuzu και ταμπουλέ κινόα ή Rib eye ξηρής ωρίμανσης με πατάτες dauphinoise, σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και σάλτσα bearnaise ή σπιτικό νιόκι γλυκοπατάτας με σάλτσα καπνιστής ντομάτας.
  • Επιδόρπιο: Μους σοκολάτας με λεμονόχορτο, υφές άγριας φράουλας και crumble εσπεριδοειδών yuzu και πίκλες φράουλας ή semifreddo με φρούτα του πάθους, καρύδα και μάνγκο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λάνσαρε στο γάμο και το πρώτο του κρασί - αποτέλεσμα της σύμπραξής του μέσω της εταιρείας επενδύσεων Ante Inc. με τα Ελληνικά Οινοποιεία.

Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία φέρει το όνομα της Μαράια και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση. Οι προσκεκλημένοι του γάμου είχαν το προνόμιο να το δοκιμάσουν πρώτοι πρώτοι.