Life

Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά: «Γράφουν ότι ο χωρισμός μου είναι διαφημιστικό κόλπο»

Η Μαρία Κορινθίου ξεσπά: «Γράφουν ότι ο χωρισμός μου είναι διαφημιστικό κόλπο» Φωτογραφία: instagrma/ maria korinthiou
Η Μαρία Κορινθίου προχώρησε για πρώτη φορά σε μια ξεκάθαρη δήλωση για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από σχόλια που διάβασε για την προσωπική της ζωή.

Λίγες ώρες πριν κάνει η Μαρία Κορινθίου τις αναρτήσεις για τον χωρισμό της, είχε κάνει γνωστό στα social media, πως τον Οκτώβριο θα συμμετάσχει μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη στην ίδια θεατρική παράσταση.

Κάτω από το εν λόγω post λοιπόν, μερικοί απο τους ακόλουθούς της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η απόφαση χωρισμού και η συνύπαρξη στο θεατρικό σανίδι αποτελούν «διαφημιστικό κόλπο».

Με τη σειρά της, η Μαρία Κορινθίου όχι μόνο διέγραψε τα κακοπροαίρετα σχόλια, αλλά ζήτησε με έντονο ύφος να σεβαστούν την οικογένεια και το παιδί που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της.

Το βίντεο που ξεκαθαρίζει τα πράγματα

«Στο ποστ που ανέβασα εδώ στο Instagram για το θεατρικό υπήρχαν κάποια μηνύματα, που φυσικά τα περίμενα. Βέβαια, μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιων ανθρώπων… Γράφουν, ότι είτε ο χωρισμός, είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι… Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα. Το σκεφτόμουν, εάν θα ανεβάσω τέτοιου τύπου στόρι, αλλά νομίζω, ότι θα τοποθετηθώ λίγο », είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό.

«Θα πω λοιπόν, λιτά και απέριττα ότι η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν… Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης, δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα την βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινούσαν οι εκπομπές. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως ε…», κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.