Life

Η Madonna εμφανίστηκε σε επίδειξη στο Μιλάνο και ο χρόνος σταμάτησε

Η Madonna εμφανίστηκε σε επίδειξη στο Μιλάνο και ο χρόνος σταμάτησε Φωτογραφία: EPA
Ο οίκος Dolce&Gabbana υποδέθηκε τη μούσα του, όλοι καταχειροκρότησαν τη Madonna.

Ο χρόνος σταμάτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Μιλάνο, καθώς η Madonna έφτασε στην επίδειξη της εβδομάδας μόδας των Dolce & Gabbana.

Φημολογείται ότι η Madonna ήταν ο τελευταία που έφτασε, προκαλώντας ένα αυθόρμητο χειροκρότημα από το πλήθος των 1.000 ατόμων.

Μακροχρόνια φίλη των σχεδιαστών Domenico Dolce και Stefano Gabbana και πρεσβευτής του οίκου τους από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Madonna ήταν ντυμένη με μαύρη δαντέλα από την τελευταία συλλογή τους και φορούσε ένα χρυσό στέμμα στο κεφάλι της καθώς το πέπλο έπεφτε στο πρόσωπό της.

Η ίδια η επίδειξη, που ονομάζεται Italian Beauty, ήταν αφιερωμένη στην γκαρνταρόμπα της περιοδείας της Madonna το 1990, Blonde Ambition, σχεδιασμένη από τον Jean Paul Gaultier.

Τα μοντέλα φορούσαν το θρυλικό κωνικό μπουστάκι που φορούσε η Madonna κατά τη διάρκεια της περιοδείας και ξανθές περούκες που θύμιζαν το στυλ που είχε εκείνη την εποχή και κατέγραψε στο ντοκιμαντέρ In Bed with Madonna. Kορσέδες και τιράντες, διαφανείς επικαλύψεις δαντέλας και φαρδιά παντελόνια, σε μαύρες ρίγες θύμιζαν το διαχρονικό Vogue.

madonna2_b27ee.jpg

Στην τελευταία τους υπόκλιση, οι σχεδιαστές σε μία ασυνήθιστη κίνηση, περπάτησαν στην πασαρέλα και κάλεσαν τη μούσα τους να ανέβει μαζί τους. Εκεί η Madonna απέσπασε ακόμα περισσότερο χειροκρότημα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι Dolce & Gabbana αφιέρωσαν μια συλλογή εμπνευσμένη στη Madonna.Το 2000 παρουσίασαν τη συλλογή τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2001 με τίτλο Madonna, Gli Anni Ottanta, ενώ είχαν σχεδιάσει και τα κοστούμια της περιοδείας της The Girlie Show το 1992.

«Η Madonna ήταν πάντα το είδωλό μας. Χάρη σε αυτήν άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μας», έγραψαν οι σχεδιαστές για εκείνη.