Life

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Περνάω μια περίοδο υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους
Η απάντηση της Αναστασοπούλου για την αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξομολογήθηκε ότι περνά μία περίοδο υπέρμετρου άγχους, που δεν μπορεί να το διαχειριστεί, ενώ εξήγησε την αντίδρασή της πρόσφατα σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο και εξέφρασε τις ενστάσεις της για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και όχι μόνο.

«Περνάω μια περίοδο, υπέρμετρου, μη διαχειρίσιμου άγχους, που πολλές φορές με μπλοκάρει. Είμαι στην προεμμηνόπαυση. Αυτό προκαλεί ορμονικές διαταραχές πολύ σοβαρές και πολλές φορές σου φέρνει τα συναισθήματα μπροστά, χωρίς προφανή λόγο», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1.

Πρόσφατα, αντέδρασε όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν θέλει να κάνει τρίτο παιδί. «Με ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος δεν είναι ευγενής και δεν αντιλαμβάνεται τη θέση στην οποία βρίσκεται, τα δικαιώματα που έχει και τις απαιτήσεις που πρέπει να έχει από κάποιον. Όταν είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, γιατί το άκουσα αυτό ως επιχείρημα (...) το να λες την άποψή σου για τόσο σοβαρά ζητήματα με ένα logo μιας εταιρείας από πίσω σε άκυρο χώρο και χρόνο και ο άλλος να έχει απαίτηση από σένα να το κάνεις και με τον τρόπο που μου το είπε, με έκανε να αισθανθώ άβολα», εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Ποτέ δε θα καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος να επιλέξει να σε κάνει να νιώσεις άβολα, από το να επιλέξει να σου πει έναν καλό λόγο ή να μη σου πει τίποτα. Η ερώτηση από μόνη της δεν είναι άστοχη, παίρνει απάντηση πολύ ξεκάθαρη. Ο τρόπος που ειπώθηκε με ενόχλησε. Δεν ξέρεις αν έχω πρόβλημα υγείας, γιατί πάχυνα ή γιατί αδυνάτισα, γιατί δε θέλω να παντρευτώ, μπορεί να έχω άλλη σεξουαλικότητα και να μη θέλω να το πω, είναι δικαίωμά μου. Γιατί είναι στην πρώτη σειρά της λίστας σου η ερώτηση, παντρεύτηκε ένα κορίτσι πότε θα κάνετε παιδί; Ποτέ. Μπορεί να μην θέλω, να μην μπορώ, να μην μπορεί ο σύζυγός μου», συμπλήρωσε.

Στην ίδια συνέντευξη εξέφρασε την ενόχλησή της για την επιλογή κάποιων να σατιρίζουν ζητήματα όπως η ταυτότητα φύλου ή η σεξουαλικότητα, απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που προκαλεί η παράσταση του Μάρκου Σεφερλή και ο τρόπος που παρουσιάζει τ@ Nemo.

«Το να βάλλεται η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου δεν είναι τόσο απλό. Αν μπούμε βαθιά στην ψυχή ενός παιδιού που δέχεται bullying και να βλέπει έναν κωμικό- και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στον Μάρκο, δεν το κάνει μόνο ο Μάρκος- να γελοιοποιεί το συναίσθημά του, όταν έχει περάσει δύσκολα, είναι στην επαρχία, μπορεί να τρώει πέτρες στον δρόμο, να τον βρίζουν, να τρώει ξύλο εκεί, δεν είναι αστείο. Η σάτιρα είναι ένα άλλο είδος. Για εμένα, αστείο είναι κάτι όταν γελάμε όλοι. Όταν γελά μια μερίδα ανθρώπων δεν είναι αστείο», τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.