Life

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EPA/ TOLGA AKMEN
Μαζί με τον σύζυγό της και τον βασιλιά, η Κέιτ Μίντλετον πήγε σε θεία λειτουργία.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες.

Η 42χρονη μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα, παρέστησαν σε θεία λειτουργία σε ναό στο Μπαλμόραλ το πρωί της Κυριακής.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φορούσε ένα από τα αγαπημένα της καπέλα, που έχει βάλει και σε άλλες θείες λειτουργίες, ενώ καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο σύζυγός της, περιγράφει η Daily Mail.

{https://x.com/MailOnline/status/1837810600182739180}

Αυτή την εβδομάδα η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα καθήκοντά της, συμμετέχοντας σε σύσκεψη στο Ουίνδσορ. Ήταν η πρώτη φορά που συμπεριλήφθηκε στο επίσημο πρόγραμμα των μελών της βασιλικής οικογένειας από τις 6 Δεκεμβρίου 2023. Λίγες εβδομάδες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Το προηγούμενο διάστημα η 42χρονη εργαζόταν σε κάποιο βαθμό από το σπίτι, αλλά η επιστροφή της στα καθήκοντά της αποτελεί ένα σημαντικό βήμα μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο. Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Σεπτεμβρίου με μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες.

{https://www.instagram.com/p/C_s6SukNNne/?hl=en}