Life

Sean «Diddy» Combs: Όταν ο ράπερ «αστειευόταν» ότι κλείδωνε γυναίκες στα πάρτι του

Sean «Diddy» Combs: Όταν ο ράπερ «αστειευόταν» ότι κλείδωνε γυναίκες στα πάρτι του Φωτογραφία: EPA/ ERIK S. LESSER
Μια παλιά συνέντευξη του ράπερ ξαναήρθε στην επικαιρότητα, μετά τις σοβαρές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.

Την ώρα που ο Sean «Diddy» Combs είναι αντιμέτωπος με πολύ σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ άλλων και για σωματεμπορία, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μια παλιά συνέντευξη του ράπερ, στην οποία αστειευόταν ότι κλείδωνε γυναίκες στα πάρτι του.

Ήταν το 2002, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Late Night with Conan O’Brien» και μίλησε για τα «συστατικά» ενός επιτυχημένου πάρτι.

«Γυναίκες, όμορφες γυναίκες βεβαίως», απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Όμορφοι άνδρες για τις κυρίες εννοείται», συμπλήρωσε.

«Χρειάζεσαι αλκοόλ, νερό. Πολλές κυρίες πίνουν νερό στα πάρτι. Αν δεν έχεις αυτό που χρειάζονται θα φύγουν. Πρέπει να τους κρατήσουμε εκεί, κλειδώνω τις πόρτες», ανέφερε ακόμα. «Αυτό ακούγεται κάπως επικίνδυνο τώρα», ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή.

Στην ίδια συνέντευξη ο ράπερ δήλωνε ότι έκλεινε τον κλιματισμό στα πάρτι, προκειμένου να ανεβαίνει η θερμοκρασία και οι καλεσμένοι του πάρτι να «χαλαρώνουν».

{https://x.com/TaraBull808/status/1837091837913202831}

Την περασμένη Τρίτη εμφανίστηκε ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου και δήλωσε αθώος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για σωματεμπορία και απάτη μεταξύ άλλων. Το δικαστήριο αρνήθηκε να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ήταν η πρόταση και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Αν κριθεί ένοχος, η μικρότερη ποινή που αντιμετωπίζει είναι τα 15 έτη φυλάκισης και η μεγαλύτερη είναι τα ισόβια.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, «με βία και απειλές» ανάγκαζε γυναίκες να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις με άνδρες σεξεργάτες, τις οποίες συχνά βιντεοσκοπούσε.