Life

«Θρίλερ» με το τροχαίο του Διονύση Πρώιου: Οι δικοί του δεν ξέρουν πώς πέθανε

«Θρίλερ» με το τροχαίο του Διονύση Πρώιου: Οι δικοί του δεν ξέρουν πώς πέθανε
Ο γιος του Διονύση είχε πεθάνει σε ηλικία 20 ετών σε τροχαίο. Ο μάγειρας - που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Master Chef - είχε τροχαίο με την ίδια μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί ο γιος του χρόνια πριν, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Θλίψη προκαλεί η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Διονύση Πρώιου την περασμένη Παρασκευή.

Ο μάγειρας - που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Master Chef - είχε τροχαίο με την ίδια μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί ο γιος του χρόνια πριν, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Καλός φίλος του Διονύση μίλησε την Δευτέρα στο Alpha, όπου και κατήγγειλε πως η οικογένεια παραμένει μέχρι σήμερα «στο σκοτάδι» για τα αίτια του δυστυχήματος.

Όπως ανέφερε, το πόρισμα της τροχαίας δεν έχει βγει ακόμα με αποτέλεσμα οι οικείοι του να μην γνωρίζουν πώς πέθανε.

«Μου τηλεφώνησε ο αδερφός του την Παρασκευή το απόγευμα ότι έχει πληροφορίες ότι είναι στο "Γεννηματάς" και αν μπορούσα να πάω εκεί. Μέχρι να φτάσω ήταν ακόμα στη ζωή. Ξεψύχησε αφού έφτασα. Ήταν εκεί κάτι ξαδέρφια του και μια κοπελίτσα που είχε σχέση παλιά. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν ατύχημα αλλά δεν έχουμε ακόμα το πόρισμα της τροχαίας», δήλωσε στην εκπομπή ο Κίμων Πάτας.