Life

«Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/9

«Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/9
Η «Γη της Ελιάς» επέστρεψε στο Mega με τον 4ο κύκλο της σειράς να κάνει πρεμιέρα χθες το βράδυ.

Η επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» που έχει κερδίσει το κοινό συνεχίζει να συγκλονίζει και φέτος το κοινό με τις ζωές των ηρώων της Μάνης να διασταυρώνονται με τα νέα πρόσωπα που έρχονται στη «Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 23/9

Η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη προκαλεί αναστάτωση στην κοινωνία της Μάνης.

Ο ίδιος το αποδίδει σε μαφιόζικο χτύπημα λόγω επέκτασης των δουλειών του στη Βουλγαρία, αλλά στον Κωνσταντίνο παραδέχεται ότι υποψιάζεται τον Μιχάλη Χατζή.

Παράλληλα ο Ισίδωρος ζητά από την Χάιδω να αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου, καθώς θα απουσιάζει αρκετές μέρες από την Αθήνα και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις του.

Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους καφενείο ενώ η Άννα ανακαλύπτει ένα καινούργιο χόμπι.

Ο Κουράκος ερευνά την απαγωγή ενός παιδιού, ενώ δέχεται ερωτικές πιέσεις από τη Νάνσυ.

Την ίδια στιγμή, ο πατήρ Τιμόθεος αρχίζει να γνωρίζει το ποίμνιό του και η Ισμήνη υποδέχεται τη νέα υπάλληλο του Ινστιτούτου, την Παυλίνα.

Η Ειρήνη βιώνει στιγμές αγωνίας στα χέρια των απαγωγέων ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία αναφέρουν την εξαφάνισή της στον Κουράκο.

Η Χάιδω και η Βασιλική μετακομίζουν σε νέο σπίτι, ενώ ο πατήρ Τιμόθεος πραγματοποιεί αγιασμό στο καινούργιο καφενείο του Πότη.

Εκεί συναντά και τον Λυκούργο αλλά η πρώτη τους γνωριμία είναι επεισοδιακή.

Ο Στάθης μετά αντίστροφα για τον γάμο του με την Ιουλία, ενώ η Νόρα έχει στο στόχαστρο τη μικρή Αγγελική. Η Αριάδνη ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να ξεχάσει οριστικά τον Χρήστο.

Την ίδια ώρα ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος επιβλέπουν τους ελαιώνες στα Μεσόγεια ενώ ο Αποστόλη, ο Μιχάλης και ο Μιλτιάδης ετοιμάζονται για τη λαδιά.