Life

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τρεις νέους πωλητές

Cash or Trash: Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τρεις νέους πωλητές
Τρεις νέοι πωλητές στο Cash or Trash.

Σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Ο Παρασκευάς μπαίνει στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash με την άνεση ενός μοντέλου σε πασαρέλα.

Λογικό, αφού είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο, που έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας και φέρνει στην εκπομπή ένα εμβληματικό ρούχο του οίκου Ralph Lauren.

Ο Παρασκευάς μαγνητίζει με την απλότητά του και κερδίζει τις εντυπώσεις στο δωμάτιο των αγοραστών. Το μόνο που απομένει για να κάνει μια καλή συμφωνία είναι να αποδείξει και τη σπανιότητα του αντικειμένου του.

Η Μαρία και ο Τζόναθαν δηλώνουν εξερευνητές του ανεξήγητου και φέρνουν στο Cash or Trash ένα ιδιαίτερο αντικείμενο, όχι από τις περιπέτειές τους στον κόσμο του παραφυσικού, αλλά με προέλευση από την Αφρική.

Το αντικείμενο της Μαρίας και του Τζόναθαν μπαίνει για λίγο σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι αγοραστές δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τις ιστορίες των δύο ερευνητών.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μανίας και ο Άλεξ Σταυρίδης είναι οι δύο αγοραστές που «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις τους πωλητές σχετικά με την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και τη φύση του αντικειμένου τους.

Ο Γιάννης και το ζάρι του δεν πήγαν Eurovision, αλλά ήρθαν στο δωμάτιο εκτίμησης του Cash or Trash.

Ο νεαρός πωλητής μπαίνει με αυτοπεποίθηση στο δωμάτιο των αγοραστών, αφού η εκτίμηση του Θάνου Λούδου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του. Μια καλή συμφωνία μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αρκεί ένας από τους αγοραστές να φέρει «διπλή ζαριά» με την τελευταία του προσφορά!

{https://www.youtube.com/watch?v=Hr6M-8Yh2nc}