Life

Η Ιωάννα Μάνδρου απαντάει για την αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το Mega

Η Ιωάννα Μάνδρου απαντάει για την αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το Mega
Λίγες ώρες μετά την μεταγραφή της Ιωάννας Μάνδρου στο Mega η Άννα Κανδύλη υπέβαλε την παραίτησή της.

Η Ιωάννα Μάνδρου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την παραίτηση της Άννας Κανδύλη μετά την μεταγραφή της ίδιας από τον ΣΚΑΪ στο Mega.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της Ιωάννας Μάνδρου στο Mega, η Άννα Κανδύλη με ανάρτησή της στο facebook υπέβαλε την παραίτησή της από το δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού.

Σήμερα η δημοσιογράφος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμειξή της στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτή της την απόφαση», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 που είμαι στη δημοσιογραφία. Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως και η αποδοχή της από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό αλλά ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα. Δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο», τόνισε στο Buongiorno.