Life

Αλήθειες με τη Ζίνα: Η εξομολόγηση Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του

Αλήθειες με τη Ζίνα: Η εξομολόγηση Αρναούτογλου για την περιπέτεια της υγείας του
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα μιλήσει στην Ζήνα Κουτσελίνη για την μάχη με την απώλεια κιλών και τα χάπια που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου η Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής θα μοιραστεί ζωντανά στην εκπομπή του STAR την ακραία περιπέτεια της υγείας του στην προσπάθειά του να χάσει βάρος.

Μαζί με ειδικούς, θα αναλύσουν τους κινδύνους που προκύπτουν από τη χρήση χαπιών αδυνατίσματος χωρίς ιατρική συνταγή. 

Θα εξηγήσει στη Ζήνα Κουτσελίνη και στους τηλεθεατές πώς ο ίδιος έπεσε στην «παγίδα» και βρέθηκε αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε το trailer της εκπομπής:

{https://youtu.be/44Q5Si2ub7Y}

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρεται συχνά στη μάχη του να χάσει κιλά καθώς τα τελευταία χρόνια ανατιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με το βάρος του και η κατάσταση οξύνθηκε μετά από λήψη χαπιών για την απώλεια των περιττών κιλών. Όπως είχε εξομολογηθεί «Δεν ξέρεις πόσος κόσμος παιδεύεται με τα κιλά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει που κάνω αυτή την εκπομπή, που περπατάω, ανεβαίνω κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Δεν είμαι όπως όταν ήμουν 25 χρονών και ζύγιζα 75 κιλά. Ζυγίζω τα διπλάσια πια». «Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι σημαίνει. Σέβομαι τους ανθρώπους που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν τα κιλά και δεν έχουν πρόβλημα».