Life

Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Βίσση για τη Μαρινέλλα

Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Βίσση για τη Μαρινέλλα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Η Μαρινέλλα δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο του υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης.

Φίλοι, συνάδελφοι και ολόκληρη η Ελλάδα αγωνιά και στέλνει μηνύματα αγάπης για ταχεία ανάρρωση στη Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Υγεία μετά το εγκεφαλικό που υπέστη ενώ ερμήνευε στη σκηνή του Ηρωδείου. Μία από αυτούς, που έστειλε μήνυμα αγπάπης είναι και η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση.

Με ένα ποστ στο Instagram, και μια φωτογραφία της Μαρινέλλας, η Άννα Βίσση έγραψε «Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε, θριάμβευσε και ακόμα Μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις».

annavissi-marinella_07705.jpg

Τα ιατρικά ανακοινωθέντα για την Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο Υγεία και το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης Ηλίας Ανδριανάκης»

Το πρώτο ανακοινωθέν ανέφερε πως η «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

 

NETWORK