Life

Χρήστος Μάστορας: Συντετριμμένος στις πρώτες δηλώσεις για τη Μαρινέλλα

Χρήστος Μάστορας: Συντετριμμένος στις πρώτες δηλώσεις για τη Μαρινέλλα Φωτογραφία: intime
Δηλώσεις έκανε ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας για την κ. Μαρινέλλα που νοσηλεύεται με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο Υγεία.

«Οι προσευχές όλων είναι με την κυρία Μαρινέλλα» είπε ο Χρίστος Μάστορας και συνέχισε «πρέπει να σεβαστούμε την κατάστασή της και να μην κάνουμε κουτσομπολιά».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε πως «είναι σα να είμαι σε κακό όνειρο και ελπίζω να ξυπνήσω». 

Την ίδια στιγμή η κ. Μαρινέλλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Υγεία. Το ευχάριστο είναι ότι ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στην ισχυρή αγωγή που λαμβάνει, ενώ σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να βγει νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια συμπλήρωσε το πρώτο 24ωρο της νοσηλείας της. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να καταφέρει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αφού η εγκεφαλική αιμορραγία ήταν εκτεταμένη. Οι επόμενες δύο ημέρες είναι κρίσιμες, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό της. O οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στην ισχυρή αγωγή που λαμβάνει, ενώ σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να βγει νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, η μεγάλη τραγουδίστρια έχει κάποια επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της η κόρη της Τζωρτίνα και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει και ο εγγονός της.

Χρίστος Μάστορας

Μία μέρα πριν την μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, στην οποία θα έπαιρνε μέρος και ο Χρήστος Μάστορας, η εκπομπή «Buongiorno» ανέφερε ότι ο τραγουδιστής δεν πήγε στην πρόβα τζενεράλε, κάτι που δυσαρέστησε την ερμηνεύτρια, η οποία τον έθεσε εκτός συναυλίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας με ανάρτησή του στα instastories θέλησε να βάλει τέλος σε όσα λέγονται και γράφονται για την απουσία του από τη συναυλία. Όπως έγραψε ο τραγουδιστής, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν του επέτρεψε να παραστεί στη δεύτερη πρόβα και έτσι θα βρεθεί εκτός συναυλίας.