Life

Η Lana Del Rey παντρεύτηκε «ξεναγό» για αλιγάτορες (βίντεο)

Η Lana Del Rey παντρεύτηκε «ξεναγό» για αλιγάτορες (βίντεο) Φωτογραφία: INSTAGRAM
Η Lana Del Rey παντρεύτηκε στη Λουιζιάνα στις 26 Σεπτεμβρίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να παντρεύτηκε μετά από σύντομη σχέση τον Jeremy Dufrene, ο οποίος είναι πιλότος και «ξεναγός» σε αεροσκάφος που κάνει εξορμήσεις για αλιγάτορες.

Η 39χρονη Del Rey και ο Dufrene παντρεύτηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στις 26 Σεπτεμβρίου στο Les Allemandes της Λουιζιάνα, όπως δείχνουν και φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail.

Το περιοδικό People είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι είχε εκδώσει γάμου από το δικαστήριο του Lafourche Parish Clerk στη Λουϊζιάνα στις 23 Σεπτεμβρίου.
Μετά από αυτή την ημερομηνία είχαν 30 μέρες για να τελέσουν τον γάμο τους.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, φαίνεται η Lana Del Ray να φορά ένα μακρύ λευκό νυφικό και τα μαλλιά της ήταν δεμένα με μία γαλάζια κορδέλα ενώ κάποιες τούφες έπεφταν στους ώμους της.

Την συνόδευε ο πατέρας της Robert Grant και κρατούσε ένα μπουκέτο με λουλούδια.
Στον γάμο παραβρέθηκαν τα αδέλφια της, Caroline Grant και Charlie Hill-Grant ωστόσο δεν υπήρχαν φωτογραφίες με τη μητέρα της, Patricia Hill.

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο Reading Festival 2024. Σύμφωνα με το People, ο Dufrene είναι πιλότος και ξεναγός σε αεροσκάφος στη Λουϊζιάνα που κάνει εξορμήσεις για να δει το κοινό από κοντά αλιγάτορες.