Life

Diddy: Για τι κατηγορείται ο ράπερ - «Είμαι αθώος»

Diddy: Για τι κατηγορείται ο ράπερ - «Είμαι αθώος» Φωτογραφία: Instagram
Ο δικηγόρος του τονίζει πως δεν τίθεται θέμα συμβιβασμού, με τον ράπερ να επιμένει στην αθωότητά του.

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του Diddy διαδέχονται η μία την άλλη και όλα δείχνουν ότι, η ζωή του άλλοτε ισχυρού άντρα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, δεν είχαν καμία σχέση με τον νόμο.

Ο βίος του 54χρονου Diddy, Sean Combs ή Puff Daddy αποκαλύφθηκε, με την προσοχή των διεθνών μέσων αλλά και του δικαστηρίου, να επικεντρώνεται στα freak-off πάρτι που διοργάνωνε.  Απόπειρες βιασμού, κακοποίηση γυναικών, χρήση ουσιών και σωματεμπορία, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ράπερ με τα πολλά ονόματα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Diddy, Μαρκ Αγνιφίλο, προχώρησε σε μία δήλωση σχετικά με τις φήμες για συμφωνία συμβιβασμού, διευκρινίζοντας ότι ο 54χρονος ράπερ δεν έχει καμία πρόθεση να αποδεχτεί τέτοια πρόταση. Ο Diddy επιμένει στην αθωότητά του και σκοπεύει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της δίκης, ανέφερε ο Αγνιφίλο στο TMZ, στο πλαίσιο νέου ντοκιμαντέρ για την υπόθεση. Ο δικηγόρος του υποστηρίζει ότι ο πελάτης του θεωρεί πως πρόκειται για μια «φυλετικά υποκινούμενη δίωξη» και πως στοχοποιείται λόγω της επιτυχίας του ως «μαύρος άνδρας».

{https://twitter.com/DailyMailCeleb/status/1840081624630755703}

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά από την προηγούμενη ανακοίνωση του Αγνιφίλο ότι ο Diddy ανυπομονεί να καταθέσει στο δικαστήριο. Ο πρώην βοηθός εισαγγελέα του Μανχάταν υπογράμμισε πως ο ράπερ επιδιώκει να πολεμήσει όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση και αντιμετωπίζουν άδικη κυβερνητική δίωξη.

Τόνισε επίσης πως ο γνωστός ράπερ έχει συνεχώς στο νου του την οικογένειά του και θέλει να αποδείξει ότι παραμένει «ο ίδιος άνθρωπος που πάντα γνώριζαν». Ο Αγνιφίλο εξήγησε ότι ο πελάτης του έχει την ανάγκη να πει τη δική του εκδοχή της ιστορίας, η οποία είναι γεμάτη αγάπη, πόνο και απογοήτευση, και πως μόνο εκείνος μπορεί να την εκφράσει με τον δικό του τρόπο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο Diddy κατηγορήθηκε στη Νέα Υόρκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σεξουαλική εκμετάλλευση και προώθηση πορνείας. Ο δικαστής που θα χειριστεί την υπόθεσή του συμφώνησε με την εισαγγελία πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος φυγής και ότι αποτελεί απειλή για την ασφάλεια άλλων.

Αυτές οι εξελίξεις ακολούθησαν τη δήλωση του Αγνιφίλο, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο για τα «1.000 μπουκάλια» με βρεφικό λάδι και λιπαντικά που βρέθηκαν στα σπίτια του στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες, σημειώνοντας με χιούμορ ότι μάλλον πρόκειται για μεγάλη προμήθεια από τη γειτονική Costco. Ωστόσο, η εταιρεία αρνήθηκε τις κατηγορίες, επισημαίνοντας ότι δεν διαθέτει βρεφικό λάδι στα καταστήματά της στις ΗΠΑ.