Life

Νέα αποκάλυψη: Η ανήθικη πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ στην Νταϊάνα

Νέα αποκάλυψη: Η ανήθικη πρόταση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ στην Νταϊάνα
Τις αποκαλύψεις έκανε ο πρώην μπάτλερ της.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ και συγκεκριμένα, για τη σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο εκλιπόντας μεγιστάνας και πρώην ιδιοκτήτης των Harrods, φέρεται να έκανε μια «ανήθικη πρόταση» στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, πριν εκείνη συνάψει σχέση με τον γιο του. Σύμφωνα με τον πρώην μπάτλερ της, Πολ Μπούρελ, ο Αλ Φαγέντ είχε εκφράσει την επιθυμία του να κοιμηθεί με τη Νταϊάνα, πρόταση που της έκανε ευθέως με αποτέλεσμα εκείνη να φτάσει «να τρέμει από αηδία». Η πριγκίπισσα, που έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997 μαζί με τον γιο του, Ντόντι Αλ Φαγέντ, αποκαλούσε τον ηλικιωμένο επιχειρηματία «φρικιό» και «Γιόντα», από τον χαρακτήρα της διάσημης ταινίας Star Wars.

Ο Πολ Μπούρελ, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης της Νταϊάνα για περίπου δέκα χρόνια, δήλωσε ότι αηδίασε με τη συμπεριφορά του Αλ Φαγιέντ και πιστεύει ότι, αν η πριγκίπισσα ζούσε ακόμα, θα στήριζε τις γυναίκες που τον κατηγορούν τώρα για σεξουαλική επίθεση. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, πέντε πρώην εργαζόμενες έχουν κατηγορήσει τον Αλ Φαγέντ για βιασμό, ενώ η MailOnline αποκάλυψε ότι άλλες 23 γυναίκες έχουν προχωρήσει σε παρόμοιες καταγγελίες. Ο Αλ Φαγέντ, αιγυπτιακής καταγωγής επιχειρηματίας, πέθανε τον περασμένο Αύγουστο στο Λονδίνο σε ηλικία 94 ετών. Οι κατηγορίες αφορούν την περίοδο κατά την οποία ήταν επικεφαλής του διάσημου πολυκαταστήματος Harrods, από το 1984 έως την πώλησή του το 2010. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Αλ Φαγέντ φέρεται να είχε δημιουργήσει μια «κουλτούρα φόβου» στο κατάστημα, με δεκάδες εργαζόμενες να καταγγέλλουν περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούρελ, η Νταϊάνα συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Αλ Φαγέντ το 1986, σε έναν αγώνα πόλο που διοργάνωσε το Harrods, ενώ εκείνη ήταν παντρεμένη με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο. Ο πρώην μπάτλερ αποκάλυψε ότι, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους, ο Αλ Φαγιέντ είπε στη Νταϊάνα ότι ήθελε να την παντρέψει με τον γιο του, Ντόντι, λέγοντάς της ότι «στην αιγυπτιακή παράδοση, ο πατέρας προηγείται». Επίσης, της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στη Νταϊάνα.