Life

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο και την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο και την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα
Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα - «Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη στη νέα μου σχέση»

Η Αθηνά Οικονομάκου με αφορφή τη συμμετοχή της στο νέο σίριαλ του MEGA «Έχω παιδιά» μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού για το διάζυγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και την νέα της σχέση με τον μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Η ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μετά το διαζύγιο της αποκάλυψε για το πώς πάρθηκε από κοινού η απόφαση να χωρίσει με τον πρώην σύζυγό της καθώς και για τον νέο έρωτα που βιώνει το τελευταίο διάστημα δηλώνοντας ευτυχισμένη.

«Καταλήξαμε στο διαζύγιο από κοινού με τον σύζυγό μου»

Για το διαζύγιο αλλά και τη νέα της σχέση ανέφερε ότι:

«Εύκολο δεν είναι τίποτα σε ένα διαζύγιο, περνάς πάρα πολλές φάσεις. Ήταν εύκολο με την έννοια ότι ήμουν απόλυτα σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο μας και για τα παιδιά μας. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου».

«Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη στη νέα μου σχέση»

«Νιώθω ασφαλής στη νέα μου σχέση, είμαι ευτυχισμένη, χαρούμενη. Είμαι πολύ ερωτευμένη, αλλά αυτό δεν αναιρεί το παρελθόν μου. Όταν έρχεται κάτι τόσο όμορφο στη ζωή σου φυσικά και σε βοηθάει», λέει η ίδια ερωτηθείσα για τη σχέση της με τον Ιταλό μπασκετμπολίστα. 

«Η σχέση μου είναι σοβαρή - Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπαντρευτώ»