Life

Συγκινημένη η Άννα Βίσση για το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο: Δεν αισθάνομαι ως βάρος το «απόλυτη»

Συγκινημένη η Άννα Βίσση για το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο: Δεν αισθάνομαι ως βάρος το «απόλυτη» Φωτογραφία: Twitter
Αποθεώθηκε από 65.000 θεατές που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Η συναυλία της χρονιάς έγινε το Σάββατο (5/10) το βράδυ στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την Άννα Βίσση να γνωρίζει την αποθέωση από 65.000 θεατές που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Η Άννα Βίσση για άλλη μια φορά μάγεψε σε μια συναυλία ορόσημο για την σπουδαία μουσική διαδρομή της με το Παναθηναϊκό Στάδιο να είναι κατάμεστο. Μαζί με όλο τον κόσμο που πραγματικά απόλαυσε μια συναυλία υψηλών προδιαγραφών, γιόρτασε μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Επί σχεδόν 4 ώρες το κατάμεστο στάδιο «σείστηκε» με τις τεράστιες και διαχρονικές επιτυχίες της Άννας Βίσση και τις εκπληκτικές της ερμηνείες ένα συναρπαστικό show γεμάτο μουσική, χορογραφίες - έκπληξη και εντυπωσιακά οπτικά εφέ. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έγραψε τη δική της ιστορία στο Καλλιμάρμαρο.

«Ρωτήστε ό,τι θέλετε, γιατί εγώ είμαι χαμένη. Είμαι χαμένη σε αυτή την εικόνα που είδα, που εισέπραξα. Έλεγε η Τζάνις Τζόπλιν ότι εσύ άμα δεν αισθανθείς αυτή την ενέργεια, την λέξη από “κ”, δεν θα την μεταδώσεις ποτέ στον κόσμο. Οπότε σήμερα ήταν σαν να επιβεβαιώθηκα, ότι αυτό που τελικά ονειρεύτηκα να γίνω, μια δηλαδή ενεργειακή τραγουδίστρια, μια παθιάρα τραγουδίστρια, έγινα», είπε χαρακτηριστικά.

«Τι σημαίνει Βίσση; Η Βίσση είναι τα τραγούδια της, όλη αυτή η πορεία, είναι –αν θες- η τόλμη που έχω να μην ακούω, να μην αφουγκράζομαι αρνητικά πράγματα και συντηρητικά πράγματα. Δεν είναι ακριβώς κακίες, είναι συντηρητισμοί. Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. Κανένας δεν έχει ηλικία ρε παιδιά! Στα 60 και μετά, θα περιμένεις να πεθάνεις; Αυτό που αγαπάς, θα κάνεις!Δεν αισθάνομαι ως βάρος το “απόλυτη”», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Βίσση.