Life

Στρώματα Cocolatex: Το Μυστικό για Απόλυτη Άνεση και Φυσικό Ύπνο που Δεν Ήξερες!

Στρώματα Cocolatex: Το Μυστικό για Απόλυτη Άνεση και Φυσικό Ύπνο που Δεν Ήξερες!
Ανακάλυψε τα 5 εντυπωσιακά πλεονεκτήματα των στρωμάτων Cocolatex που θα αλλάξουν τον ύπνο σου!

Ο χαλαρωτικός και βαθύς ύπνος είναι κάτι που δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς σπάνια βιώνουμε πλέον. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα ζωής μας, την ευτυχία και την ενεργητικότητά μας. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, με το στρώμα στο οποίο κοιμόμαστε να είναι ένας από τους κυριότερους.

Το να συνδυάζεις στον ύπνο τα φυσικά υλικά με πρωτοποριακές τεχνολογίες για μέγιστη άνεση είναι μια εμπειρία που αν δεν την έχεις ζήσει δεν μπορείς να τη φανταστείς. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που τα πιο Premium στρώματα ύπνου χρησιμοποιούν πρώτες ύλες απευθείας από τη φύση, όπως ο κοκοφοίνικας.

Τα στρώματα Cocolatex του ελληνικού brand με στρώματα ύπνου Delta Strom αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς μπορεί η καινοτομία και η χρήση των πιο επαναστατικών υλικών να δημιουργήσει ένα τόσο άνετο στρώμα που ο ύπνος σε αυτό να είναι η επιτομή της γαλήνης.

strwma2_6fb92.jpg

Τι είναι τα στρώματα Cocolatex;

Τα στρώματα Cocolatex είναι ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα που προσφέρουν την ιδανική στήριξη στην σπονδυλική στήλη, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάζουν το σώμα με έναν μοναδικό, φυσικό τρόπο.

Αποτελούν την πιο εξελιγμένη μορφή στρωμάτων latex, αφού περιέχουν ελαστικοποιημένο κοκοφοίνικα εμποτισμένο με υγροποιημένο latex.

Με λίγα λόγια, δηλαδή, αξιοποιούν τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του latex και τα ενισχύουν ακόμα περισσότερο χάρη στον ελαστικό κοκοφοίνικα. Ο οποίος είναι γνωστός για τις ευεργετικές του ιδιότητες και για τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του σώματός μας.

Για ποιους ενδείκνυνται τα στρώματα Cocolatex;

Επειδή βγαίνουν σε διάφορες διαβαθμίσεις σκληρότητας, τα στρώματα Cocolatex είναι για όλους και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες.

Το βασικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι ότι μπορούν να κάνουν με τον καλύτερο τρόπο το δυσκολότερο. Να προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη στην σπονδυλική στήλη ακόμα και σε ανθρώπους με έντονα προβλήματα στη μέση ή ανθρώπους με μεγάλο σωματικό βάρος.

Και, μάλιστα, χωρίς να ασκούν πίεση στις αρθρώσεις, αλλά αντίθετα συνδυάζοντας στήριξη με απαλή και αφράτη αίσθηση.

strwma3_5dfbf.jpg

Τα 5 εντυπωσιακά πλεονεκτήματα των στρωμάτων Cocolatex που θα αλλάξουν τον ύπνο σου

Τα στρώματα Cocolatex παρουσιάζουν στο μέγιστο βαθμό όλα τα χαρακτηριστικά των στρωμάτων latex που τα κάνουν τόσο δημοφιλή, αφού ο κοκοφοίνικας πηγαίνει την όλη εμπειρία ένα βήμα παραπέρα:

  • Εργονομική στήριξη στην σπονδυλική στήλη: Η πλάτη, η μέση και ο αυχένας βρίσκονται στην απόλυτα σωστή ευθυγράμμιση κατά τη διάρκεια του ύπνου, οπότε το σώμα ξεκουράζεται πραγματικά ακόμα και μετά από μια εξαντλητική μέρα.
  • Αίσθηση χαλάρωσης και θαλπωρής: Κανείς δεν θέλει ένα σκληρό στρώμα που απλώς του κρατάει την σπονδυλική στήλη σταθερή. Το να καταφέρεις να προσφέρεις στήριξη ταυτόχρονα με την αίσθηση μιας μαλακής και τρυφερής αγκαλιάς είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο που πετυχαίνουν άριστα τα στρώματα Cocolatex.
  • Είναι δροσερά: Το σημαντικό, τόσο το καλοκαίρι όσο και τον χειμώνα, για να χαλαρώνει πραγματικά το σώμα, είναι να μην εγκλωβίζεται η ζέστη. Το αίσθημα αναζωογόνησης επιτυγχάνεται ιδανικά χάρη στην ανεμπόδιστη κυκλοφορία του αέρα που εξασφαλίζουν τα δύο φυσικά υλικά.
  • Υποαλλεργικές ιδιότητες: Ένας από τους πιο βασικούς λόγους να επιλέξεις ένα στρώμα φτιαγμένο με 100% φυσικά υλικά είναι για να αποφύγεις τις αλλεργίες. Το latex και ο κοκοφοίνικας είναι από τα καλύτερα υποαλλεργικά υλικά, χαρίζοντας ήρεμο ύπνο χωρίς προβλήματα.
  • Μέγιστη αντοχή για χρόνια: Μια αιτία που οι περισσότεροι από εμάς δεν κοιμόμαστε καλά είναι ότι το στρώμα παλιώνει γρήγορα, μέσα σε λίγα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει πια τη στήριξη και την ξεκούραση που χρειαζόμαστε. Ένα στρώμα Cocolatex, όμως, είναι τόσο στιβαρό και τόσο ανθεκτικό που ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης παρουσιάζει τις ίδιες ιδιότητες που χαρίζουν πραγματική ξεκούραση.

Τα στρώματα Cocolatex της Delta Strom είναι χειροποίητα και διατίθενται σε διάφορες διαβαθμίσεις σκληρότητας, για να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σωματότυπου. Κατασκευάζονται από την αρχή ως το τέλος στην Ελλάδα και σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις ένα τόσο premium στρώμα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Δείτε περισσότερα για τα στρώματα Cocolatex πατώντας εδώ