Life

Παπαθωμά για τον χωρισμό της: Οι σχέσεις μετασχηματίζονται, δεν αλλάζει στην ουσία κάτι (βίντεο)

Παπαθωμά για τον χωρισμό της: Οι σχέσεις μετασχηματίζονται, δεν αλλάζει στην ουσία κάτι (βίντεο)
Οι προσωπικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται ανάλογα με την προσωπική μας εξέλιξη, είπε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Ξεκουράστηκα, καθάρισα και επιστρέφω καινούρια», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Είναι πραγματικά αναγκαίο να παίρνεις απόσταση από τα πράγματα και να τα βλέπεις καθαρά. Και να αντιλαμβάνεσαι τις νέες σου ανάγκες. Γιατί είμαστε άνθρωποι που αλλάζουμε συνεχώς και χρειαζόμαστε καινούρια πράγματα δεν μπορείς να είσαι στα ίδια πράγματα. Και αυτά πρέπει να έρχονται μαζί σου» είπε μεταξύ άλλων στο Mega η Θεοφανία Παπαθωμά.

«Πολλές φορές αισθανόμαστε σα να μην καθόμαστε καλά στη θέση, σα να μην βολευόμαστε. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι και πρέπει να κάνεις μία μεταρρυθμιστική κίνηση» σημείωσε ενώ τόνισε πως «δεν φοβάμαι, γιατί έχω μεγάλη πίστη, ξέρω ότι όταν φεύγει κάτι είναι γιατί πρέπει να φύγει».

Μιλώντας για τον χωρισμό της είπε ότι «στη ζωή μου έρχονται κάθε μέρα αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αλλά για κάποιες δεν μιλάω…Αν εννοείς για τις προσωπικές σχέσεις και αυτές επαναπροσδιορίζονται ανάλογα με την προσωπική μας εξέλιξη. Οι σχέσεις μετασχηματίζονται δεν αλλάζει στην ουσία κάτι. Αλλάζει ο τρόπος σχέσης και η δομή ίσως. Όλοι είμαστε μαζί και συμπορευόμαστε» δήλωσε.

«Είμαστε όλοι ένα. Είμαστε θύματα ενός θεάτρου του παραλόγου, τι πρέπει να κάνουμε, λοιπόν; Να πιανόμαστε από το χέρι και να την παλέψουμε» τόνισε.

«Να βρούμε ένα τρόπο να περνάμε την καθημερινότητά μας στο φως και όχι στα σκοτάδια που μας επιβάλλονται», είπε μεταξύ άλλων λέγοντας πως αυτό που εκείνη κάνει είναι ο διαλογισμός.