Life

Παντρεύτηκε «μυστικά» αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός

Παντρεύτηκε «μυστικά» αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Φωτογραφία: Pexels
«Δεν έχουμε λόγο να μην το πούμε» δήλωσε η ηθοποιός.

Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός παντρεύτηκε τη συνάδελφό του και εκλεκτή της καρδιάς του μετά από 11 χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για τον Γιάννη Νιάρρο και τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου. Σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη στο ένθετο «Τύπος Tv», η ηθοποιός επιβεβαίωσε: «Ναι παντρευτήκαμε! Δεν έχουμε λόγο να μην το πούμε». Για το αν ήταν μια γιορτή αγάπης έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης, η Χαρά Μάτα Γιαννάτου απάντησε καταφατικά: «Ναι!».

niaros_3eb50.jpg

Σχετικά με τα όνειρά της, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν κάνω μεγάλα όνειρα. Αυτή την περίοδο ονειρεύομαι τη στιγμή που θα χαλαρώσω και θα κάνω διακοπές. Θέλω να είμαι χαρούμενη και καλά την κάθε στιγμή, θέλω να ζω την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορώ. Τη ζωή μου, άλλωστε, την έφτιαξα όπως εγώ θέλησα».

Επίσης, πριν από μερικές ημέρες, ο Γιάννης Νιάρρος, όταν ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube, είχε ανακοινώσει ότι παντρεύεται με τη Χαρά - Μάτα Γιαννάτου αλλά χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες. «Παντρεύομαι τον Οκτώβρη. Είμαστε 11 χρόνια μαζί, από τα 21 μας», είχε πει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει πως έχουν πλέον κατασταλάξει ότι θέλουν να περάσουν τη ζωή τους μαζί. «Είμαστε η 90ς γενιά, που τα βιώσαμε όλα πια, τα ζήσαμε, δέσαμε τον γάιδαρό μας. Έχουμε κατασταλάξει που είμαστε δωσμένοι συναισθηματικά, τέλος».