Life

Καίτη Φίνου: Ο Λευτέρης Πανταζής πιστεύει κάτι άδικα και αφορά στο παιδί που είχα μείνει έγκυος από εκείνον

Καίτη Φίνου: Ο Λευτέρης Πανταζής πιστεύει κάτι άδικα και αφορά στο παιδί που είχα μείνει έγκυος από εκείνον
Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην «Super Katerina» και ξεφύλλισε το άλμπουμ της ζωής του. Συγκινημένη η Καίτη Φίνου μίλησε για το τέλος της εγκυμοσύνης της με τον Λευτέρη Πανταζή.

Η εκπομπή Super Katerina φιλοξένησε τον Λευτέρη Πανταζή, ενώ ανάμεσα σε όσους μίλησαν για τον καλλιτέχνη ήταν και η Καίτη Φίνου η οποία αποκάλυψε ότι είχε σχέση μαζί του και μάλιστα είχε μείνει έγκυος.

Ειδικότερα, η Καίτη Φίνου δήλωσε: «Ήταν η πιο ήσυχη και ήρεμη σχέση που είχα στη ζωή μου. Δεν μαλώναμε, αυτό με εκνεύριζε λίγο με τον Λευτέρη. Δεν καταλάβαινα αν ήταν ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ήταν. Όταν κάτι τον ενοχλούσε ή ζήλευε, δεν μίλαγε καθόλου ενώ εγώ του έκανα ζήλιες. Ξέρεις τι θράσος είχαν πάντα οι θαυμάστριες; Δηλαδή μπορεί να καθόμουν στο καμαρίνι μαζί του και να με σπρώχνουν εμένα από την καρέκλα για να τον αγκαλιάσουν».

Στη συνέχεια τόνισε: «Υπάρχει κάτι που πρέπει να εξομολογηθώ αλλά δεν θα το εξομολογηθώ τώρα, θα το πω στον ίδιο. Πιστεύει κάτι άδικα. Θα περίμενα να μου κάνει ένα τηλέφωνο ή να μου πει να βρεθούμε κάπου έξω χωρίς να μας δει κόσμος ώστε να του εξηγήσω τι συνέβη εκείνη την ημέρα και ποιος έφταιγε. Αφορούσε το παιδί που είχα μείνει έγκυος από τον Λευτέρη. Είναι λάθος του, πολλά πράγματα του είπαν λάθος. Με έκαναν κι εμένα να πιστέψω σε κάποια πράγματα και πήγαινα να κάνω ένα λάθος αλλά δεν έγινε, αλλά δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτός».

Μετά την προβολή των συγκεκριμένων δηλώσεων, ο Λευτέρης Πανταζής υποστήριξε ότι η ηθοποιός έχασε το μωρό λόγω υπερβολικής κούρασης και διαβεβαίωσε ότι την αγαπάει και ότι δεν κρατάει καμία κακία για εκείνη.

Συγεκριμένα, ο Λευτέρης Πανταζής απάντησε: «Με είχε πάρει τότε μια ηθοποιός, νομίζω η Τιτίκα Στασινοπούλου, μου είχε πει ότι από την κούραση και από τις πρόβες, της έπεσε το παιδί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ τότε. Δεν ξέρω γιατί νιώθει ότι της κρατάω κακία. Εγώ την αγαπώ. Θέλω να της πω ότι την αγαπώ, τη σέβομαι και την ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε. Ας ήταν και μερικές κακές, γιατί οι κακές είναι το αλατοπίπερο της αγάπης».