Life

Θεοφάνους για Θεοδωρίδου: Η σχέση μας είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά

Θεοφάνους για Θεοδωρίδου: Η σχέση μας είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου σωστά
Στη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε στην εκπομπή «Τετ α Τετ»,σχετικά με το τραγούδι «Φεγγάρι μου», το οποίο έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, σε πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τη χρήση του τραγουδιού, ενώ, μάλιστα, το είχε αφαιρέσει για κάποιο χρονικό διάστημα από το πρόγραμμά της.

«Γιατί κατεβάζει την αξία του τραγουδιού που το έδωσα στη διαφήμιση; Ο Σαββόπουλος που το έδωσε κατέβασε την αξία του; Όταν πάω σε επιθεώρηση και αλλάζουν τους στίχους κατεβάζουν το τραγούδι; Ποια η διαφορά του τηλεοπτικού σποτ; Δεν απολογούμαι, είναι λάθος αυτό που λες. Το τραγούδι υπάρχει μόνο του, υπάρχει και με τον τραγουδιστή του. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό σε αυτό το πράγμα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Μπορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου να το αντιμετώπισε ότι είναι αστείο να το λέει ο Μπουγάς και να το έκοψε από το πρόγραμμά της, αλλά δεν μπόρεσε τελικά και το ξανάβαλε. Εγώ δεν το σταμάτησα ποτέ. Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και τους ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι για αυτό νευρίασε, φαντάζομαι. Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού, όχι του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι το όχημα. Είναι σημαντικός. Είναι ο οδηγός, είναι το όχημα. Αλλά δεν του ανήκει, για αυτό δεν έχουν και δικαιώματα πάνω στα τραγούδια. Τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και έτσι πρέπει να είναι», τόνισε ο ίδιος στη συνέχεια.