Οικονομία

Οι προκηρύξεις και οι προσλήψεις που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα

Οι προκηρύξεις και οι προσλήψεις που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα Οι προκηρύξεις και οι προσλήψεις που ξεχώρισαν την περασμένη εβδομάδα
Πλούσια σε εγκρίσεις αλλά και προκηρύξεις για προσλήψεις σε δημόσιους φορείς ήταν η περασμένη εβδομάδα με την έγκριση για 900 προσλήψεις στο πρόγραμμα δακοκτονίας να ξεχωρίζει.

Τα dikaiologitika.gr συγκέντρωσαν τις σημαντικότερες προκηρύξεις και εγκρίσεις της εβδομάδας που μας πέρασε και αναρτήθηκαν καθημερινά στην κατηγορία «Θέσεις Εργασίας».

900 προσλήψεις για το πρόγραμμα δακοκτονίας

Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθορίζεται ο αριθμός προσλήψεων που θα απαιτηθεί για το πρόγραμμα δακοκτονίας για το 2016.

Η απόφαση πάρθηκε λόγω ότι έχει ολοκληρωθεί η καρπόδεση των ελαιώνων σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της χώρας (7 εκατ. στρέμματα περίπου), και εκτιμάται ότι στις περισσότερες περιοχές η εφαρμογή των πρώτων ψεκασμών θα απαιτηθεί να υλοποιηθεί 10 − 15 Ιουνίου 2016. Κατά συνέπεια πριν από αυτή την ημερομηνία θα πρέπει να αναρτηθούν παγίδες για τον έλεγχο του δακοπληθυσμού. Για το λόγο αυτό απαιτείται η άμεση έγκριση πρόσληψη του προσωπικού για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας ώστε να αποφευχθεί η καταστροφή της ελαιοπαραγωγής της χώρας που θα πλήξει το ήδη μειωμένο εισόδημα των ελαιοπαραγωγών.

Ετσι αποφασίστηκε η πρόσληψη 900 ατόμων για το έτος 2016,ενώ καθορίζεται κατά κατηγορία εκπαίδευσης του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απαιτείται για την κάλυψη των ανωτέρω εποχικών αναγκών, ως ακολούθως:

dakos

Από τις προσλήψεις δεν προκαλείται επιπλέον δαπάνη σε σχέση με αυτήν που έχει προβλεφθεί και απαιτείται συνολικά ποσό ύψους 18.363.755,00€ και θα αντληθεί από τις Περιφέρειες της Χώρας και τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, προς κάλυψη δαπανών δακοκτονίας.

Προσλήψεις με 8μηνα στο ΔΕΔΔΗΕ στην Αθήνα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Διαχείρισης Νησιών που εδρεύει στην Αθήνα, Λ. Συγγρού 98-100. Τ.Κ. 11741.

 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
700 Διεύθυνση Διαχείρισης Νησιών Αθήνα Υπάλληλοι Γραφείου ΠΕ (ΠΕ Οικονομικού) 8 μήνες 1
701 Διεύθυνση Διαχείρισης Νησιών Αθήνα ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων 8 μήνες 2

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υττοβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η Εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
 
ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., Λ. Συγγρού 98-100, τ.κ, 11741 - Αθήνα, απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διαχείρισης Νησιών υπόψη κας Σ. Μαλιβίτση (τηλ. επικοινωνίας: 210 9090452-3. από 10.00 -14.00).
Στην περπττωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Αθηναίων στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση- β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (vvww.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ)- γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), αττ" όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -> Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ).

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2016

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 16/04/2016 έως 25/04/2016

31 θέσεις εργασίας με 8μηνα στην Ρόδο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριάντα ενός (31) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ», που εδρεύει στη Ρόδο Ν. Δωδεκανήσου,

και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

 
ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
 
Κωδικός θέσης Υπηρεσία Έδρα υπηρεσίας Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
101 Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ» ΡΟΔΟΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ [Με επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ' (D) κατηγορίας - με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] 8 μήνες 2
102 Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ» ΡΟΔΟΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ [Με επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ' (D) κατηγορίας - χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου] 8 μήνες 21
103 Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ» ΡΟΔΟΣ ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΕΝΟΥ [Με επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ+Ε' (DE) κατηγορίας] 8 μήνες 2
104 Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ» ΡΟΔΟΣ ΔΕ ΕΚΔΟΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 8 μήνες 4
105 Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ» ΡΟΔΟΣ ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) 8 μήνες 2

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα   στην   ενότητα   «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ   ΤΙΤΛΩΝ,   ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)».
ΠΡΟΣΟΧΗ : Μετά την τελευταία αναμόρφωση του ανωτέρω Παραρτήματος με σήμανση έκδοσης «23.01.2015» επισημαίνεται τροποποίηση σχετικά με τον ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ», Αγ. Ιωάννη 54, Τ.Κ.85100, Ρόδος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Μπλούτη Αστερίας ή κου Καραμανώλη Φώτη (τηλ. επικοινωνίας: 22410-36370).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ρόδου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων — Διαγωνισμών Φορέων — Εποχικού (ΣΟΧ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Προσλήψεις με πεντάμηνα απο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τον αριθμό των προσλήψεων πολιτικού προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών των θερέτρων του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕ−ΘΑ/ΓΕΝ) για το έτος 2016 καθορίζει απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας κ Καμμένου και του αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη.

Ειδικότερα η απόφαση καθορίζει το μέγιστο, κατά κλάδο και ειδικότητα, αριθμό του πολιτικού προσωπικού που επιτρέπεται να προσληφθεί στα θέρετρα του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ [Θέρετρο
Αξιωματικών Ναυτικού/Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού (ΘΑΝ/ΝΒΝΕ), Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΟΡΟΣ (ΚΕ ΠΟΡΟΣ), Ναυτικός Σταθμός Κέρκυρας (ΝΑΣΚΕ)] για την κάλυψη εποχικών αναγκών αυτών, για διάστημα πέντε (5) μηνών το έτος 2016.

Οι ειδικότητες και οι θέσεις

GEETHA4

Οι προσλήψεις προσωπικού θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το έτος 2016, ενώ δε θα επιβαρύνει τα επόμενα έτη του ΜΠΔΣ 2016−2019.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα απο το Γενικό Επιτελείο και θα αναρτηθεί και στα dikaiologitika.gr όταν δημοσιευτεί.

40 προσλήψεις στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα (40) ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που εδρεύει στην Αθήνα για τη στελέχωση των δομών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων: «Πρόγραμμα μετεγκατάστασης αιτούντων διεθνή προστασία σε Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τις αποφάσεις 2015/1523 και 2015/1601

για την θέσπιση προσωρινών μέτρων στον τομέα της διεθνούς προστασίας υπέρ της Ιταλίας και της Ελλάδας» και «Τεχνική Βοήθεια του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020», που χρηματοδοτούνται από το Εθνικό Πρόγραμμα του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020 και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

31 ΠΕ Νομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Σπουδών
4 ΤΕ Πληροφορικής (Hardware)
5 ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού (Οικονομικού)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπηρεσία Ασύλου Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Π. Κανελλοπούλου 2, T.K. 10177- Αθήνα και ώρες 09:00 με 13:00 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψιν κας Μαρίας Σουλιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 210-6988582, 210-6988583).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Έγκριση για 42 προσλήψεις με 8μηνα στο Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων εγκρίνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για χρονικό διάστημα 8 μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94 και όπως ισχύει μέχρι σήμερα, σαράντα δύο (42) ατόμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας,

 ως εξής:
>    Δύο (2) Ορθοπεδικοί
>    Τρείς (3) Παιδίατροι
>    Ένας (1) Ενδοκρινολόγος
>    Τρείς (3) Καρδιολόγοι
>    Τρείς (3) Παθολόγοι
>    Δύο (2) Γυναικολόγοι
>    Ένας (1) Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)
>    Τρεις (3) Γενικοί Ιατροί
>    Ένας (1) Δερματολόγος
>    Ένας (1) Οφθαλμίατρος
>    Ένας (1) Πνευμονολόγος
>    Δύο (2) Ψυχίατροι
>    Δύο (2) Νοσηλευτές
>    Δύο (2) Φυσικοθεραπευτές
>    Δύο (2) Μαίες
>    Έξι (6) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας Π.Ε.
>    Πέντε (5) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας Τ.Ε
>    Δύο (2) Ψυχολόγοι κατηγορίας Π.Ε.
 
Οι ως άνω αναφερόμενες προσλήψεις θα βαρύνουν τις ήδη εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2016 στον Φορέα 15 και ειδικότερα τους κωδικούς ΚΑ 6041.001,ΚΑ 6054.001 και ΚΑ 6054.999.
Επειδή για την πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού απαιτείται η έγκριση της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει και κατόπιν έγκριση της ανακοίνωσης πρόσληψης από το Α.Σ.Ε.Π. η λήξη του οκταμήνου υπολογίζεται ότι θα είναι εντός του έτους 2017 και συνεπώς ανάλογες πιστώσεις για την μισθοδοσία του εν λόγω προσωπικού θα εγγραφούν και στον προϋπολογισμό του έτους 2017.

Σημειώνεται ότι οι άμεσες ανάγκες της Δ/νσης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε προσωπικό αναλύονται ως εξής:

Α. ΙΑΤΡΙΚΟ - ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Κατά το τελευταίο διάστημα έχουν αποχωρήσει, λόγω συνταξιοδότησης, ιατροί από τη Διεύθυνση.
Επίσης εντός του έτους 2015 λειτούργησε το Δημοτικό Ιατρείο της οδού Σαρανταπόρου 4 (Πατήσια).
Επιπλέον εντός του Ιανουαρίου 2016 αποχωρούν και οι (9) ιατροί που είχαν προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου.
Έτσι καθίσταται επιτακτική η ανάγκη στελέχωσης των (7) Δημοτικών Ιατρείων με το παρακάτω ιατρικό προσωπικό:
ΙΑΤΡΟΙ
❖    Δύο (2) Ορθοπεδικοί
❖    Τρείς (3) Παιδίατροι
❖    Ένας (1) Ενδοκρινολόγος
❖    Τρεις (3) Καρδιολόγοι
❖    Τρείς (3) Παθολόγοι
❖    Δύο (2) Γυναικολόγοι
❖    Ένας (1) ΩΡΛ
❖    Τρεις (3) Γενικοί Ιατροί
❖    Ένας (1) Δερματολόγος
❖    Ένας (1) Οφθαλμίατρος
❖    Ένας (1) Πνευμονολόγος
❖    Δύο (2) Ψυχίατροι

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

S    Δύο (2) Ψυχολόγοι
S    Δύο (2) Νοσηλευτές
S    Δύο (2) Φυσικοθεραπευτές
S    Δύο (2) Μαίες

Β. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ

1. Για το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας
-I- Δύο (2) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας Π.Ε. I Δύο (2) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας Τ.Ε.

Αυτοί κρίνεται αναγκαίο να απασχοληθούν στα Συμβουλευτικά Κέντρα του Τμήματος, όπου παρέχεται Ψυχοκοινωνική στήριξη σε θέματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία, τα άτομα με αναπηρία, τις γυναίκες, τους αλλοδαπούς και τους πρόσφυγες.

Θα απασχοληθούν επίσης στην υλοποίηση Κοινωνικών προγραμμάτων σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του Δήμου.

2. Για το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και Υποστήριξης .
4- Τέσσερις (4) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας Π.Ε. 4 Τρείς (3) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας Τ.Ε.

Λόγω οικονομικής κρίσης, η προσέλευση ατόμων με πολλαπλά κοινωνικο¬οικονομικά προβλήματα αυξάνεται συνεχώς.
Γίνεται ενημέρωση για τα πολλά κοινωνικά προγράμματα που εφαρμόζει ο Δήμος. Επίσης γίνεται ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική ύστερα από αιτήματα πολιτών, ή εισαγγελικές εντολές ή παραπομπές από ιδρύματα (Γηροκομεία, Νοσοκομεία, Ξενώνες κ.τ.λ.).

Γίνονται και κατ' οίκον έρευνες για την χορήγηση επιδομάτων Στεγαστικής Συνδρομής, Παιδικής προστασίας και κατόπιν Εισαγγελικών Εντολών. Έτσι αυτοί θα απασχολούνται ως αναλύεται παρακάτω:

α. Δύο (2) για την εφημερία και τηλεφωνική εξυπηρέτηση του Τμήματος Για την Κοινωνική Κατοικία
β. Οι τρεις (3) θα υποδέχονται και θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους, θα συλλέγουν τα δικαιολογητικά, θα παραπέμπουν σε άλλα προγράμματα και φορείς, θα τηρούν ατομικούς φακέλους κ.τ.λ.
γ. Οι δύο (2) θα ασχολούνται με την ενημέρωση των εθελοντών, την εκπαίδευση , την εποπτεία τους .
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι στο Τμήμα υπηρετούν (12) Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας ΤΕ εκ των οποίων (2) είναι αποσπασμένοι από τον ΟΠΑΝΔΑ».

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις με 8μηνα στην Θεσσαλονίκη

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης, που εδρεύουν στο Νομό ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσης Υπηρεσία Τόπος απασχόλησης Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
401 Δ/νση Περιφέρειας Μακεδονίας -Θράκης Ν. Θεσσαλονίκης

ΔΕ

Χειριστές Μηχανοκίνητων Μηχανημάτων Ανύψωσης (Γερανός & Περονοφόρα Κλάρκ )

8 μήνες 1
402 Δ/νση Περιφέρειας Μακεδονίας -Θράκης Ν. Θεσσαλονίκης

ΔΕ

Σχεδιαστές μέσω συστημάτων Η/Υ

8 μήνες 1
403 Δ/νση Περιφέρειας Μακεδονίας -Θράκης Ν. Θεσσαλονίκης

ΔΕ

Διοικητικοί Γραμματείς (Υπάλληλοι Γραφείου)

8 μήνες 4

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΔΕΔΔΗΕ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, Εθνικής Αμύνης 9Α, Τ.Κ. 546 21 υπόψη κυρίας Κωνσταντινίδου Χριστίνας ή κας Βαρέση Σταματίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310-360247 ή 2310-360251).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Θεσσαλονίκης, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• ή στο δικτυακό τόπο της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr) β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων Διαγωνισμών Φορέων Εποχικού (ΣΟΧ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι - Ανεξάρτητες και άλλες αρχές - ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων - Διαγωνισμών Φορέων - Εποχικού (ΣΟΧ).

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2016

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 15/04/2016 έως 25/04/2016