Οικονομία

Προνοιακά επιδόματα: «Βροχή» πληρωμών από τους Δήμους

Προνοιακά επιδόματα: «Βροχή» πληρωμών από τους Δήμους Προνοιακά επιδόματα: «Βροχή» πληρωμών από τους Δήμους
Ο ένας μετά τον άλλον οι δήμοι πληρώνουν αυτήν την εβδομάδα τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου και τα dikaiologitika.gr σας ενημερώνουν αναλυτικά.

Η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών κάνει γνωστό πως από αύριο (Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου) θα καταβάλλεται  στους δικαιούχους η πληρωμή όλων των προνοιακών επιδομάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιωαννιτών γίνεται η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα ξεκινήσει η πίστωση των λογαριασμών 4.578 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων του νομού Ηρακλείου, για το δίμηνο Ιουλίου - Αύγουστου 2016. Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε σήμερα από την αντιδημαρχία Οικονομικών και την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου.

Το Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας του Δήμου Λαμιέων ενημερώνει ότι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 4ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Ιούλιος-Αύγουστος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Ο δήμος Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2016, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

H Διεύθυνση Koινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παλλήνης ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του 4ου διμήνου 2016, θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 αρχίζει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιουλίου- Αυγούστου 2016 από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η διαδικασία καταβολής πραγματοποιείται μέσω των Διατραπεζικών Συστημάτων ΔΙΑΣ Α.Ε. Οι δικαιούχοι θα μπορούν να τα εισπράττουν μέσω των ειδικών λογαριασμών τους.

H καταβολή των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους - κατοίκους της Νέας Σμύρνης θα γίνει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν στους δικαιούχους τα επιδόματα πρόνοιας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Χανίων.
Το ποσό που θα διατεθεί αφορά το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου και 2.338 δικαιούχους οι οποίοι θα εισπράξουν συνολικά 1.643.651,18 ευρώ.

Οι περισσότεροι εκ των δικαιούχων (1.242) ανήκουν στην κατηγορία της βαριάς αναπηρίας και θα μοιραστούν το ποσό των 790,7εκατ. ευρώ.

Ο Δήμος Χανίων έχει την ευθύνη της κατανομής των επιδομάτων πρόνοιας για τους δικαιούχους από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.