Οικονομία

7 Προσλήψεις Δήμος Μεγαλόπολης

7 Προσλήψεις Δήμος Μεγαλόπολης
7 Προσλήψεις Δήμος Μεγαλόπολης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΔΙΜΗΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ)

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών
Ο Δήμος Μεγαλόπολης ύστερα από την υπ' αριθ. 275/2013 απόφαση του Δ.Σ, η οποία εγκρίθηκε με την αριθμ. πρωτ. 34517/3805/5-7-2013 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη επτά (7) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, για τις εςης κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική διάρκεια:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΠΕ Επιστήμης Φυσικής Αγωγής&Αθλητισμού-Ναυαγοσώστη πισίνας

2

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής.
  2. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι Αναγνωρισμένης Σχολής Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης

Δύο(2)μήνες

ΥΕ Δασοφυλάκων

5

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο5παρ.2του Ν.2527/1997)

Δύο(2)μήνες

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εςης δικαιολογητικά: Αναφέρουμε ενδεικτικά:


1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.α) Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους . Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
β) Πτυχίο αναγνωρισμένης Σχολής Ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, για τις θέσεις ΠΕ Επιστήμης της Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.
3. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Μεγαλόπολης (Δ/νση: Παπαναστασίου 30, τηλ: 2791360315,361) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ. Τρεμπέλα Βασιλική και κ. Φωτόπουλος Νικόλαος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών (Υπολογιζόμενες ημερολογιακά) από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.