Οικονομία

2 Θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση δασών Κυκλάδων

2 Θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση δασών Κυκλάδων
2 Θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση δασών Κυκλάδων Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑνακοινώνειΤην πρόσληψη δύο (2) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών α) της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων που εδρεύει στην Ερμούπολη Σύρου και β) του Δασονομείου Νάξου της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων, που εδρεύει στη Χώρα Νάξου και συγκεκριμένα τους εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ανακοινώνει
Την πρόσληψη δύο (2) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών α) της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων που εδρεύει στην Ερμούπολη Σύρου και β) του Δασονομείου Νάξου της Δ/νσης Δασών Κυκλάδων, που εδρεύει στη Χώρα Νάξου και συγκεκριμένα τους εξής ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Υποβολή αιτήσεων συμμέτοχης
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ Σ0Χ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κλώνου & Κυπαρίσσου Στεφάνου 8, Τ.Κ. 841 00, Ερμούπολη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προγραμματισμού Μελετών & Εκτέλεσης Δασοτεχνικών Έργων, υπόψη κας Α. Δρασκίδου (τηλ. επικοινωνίας: 22810-85509).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.


Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

102

Δ/νση Δασών Κυκλάδων

Ερμούπολη

ΥΕ Εργατών/τριών-Δασεργατών/τριών (Χειρώνακτων)

3 μήνες

1

103

Δ/νση Δασών Κυκλάδων Δασονομείο Νάξου

Χώρα Νάξου

ΥΕ Εργατών/τριών-Δασεργατών/τριών (Χειρώνακτων)

3 μήνες

1

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)

 

Κωδικός θέσης

Τίτλος σπουδών και

λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα

 

102 ,103

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα, σύμφωνα με το άρθρο 5 § 2 του Ν.2527/1997.