Οικονομία

Προκήρυξη για 589 θέσεις εργασίας στην ΕΔΤ

Προκήρυξη για 589 θέσεις εργασίας στην ΕΔΤ
Προκήρυξη για 589 θέσεις εργασίας στην ΕΔΤ Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ειδικού Διαχειριστή, ασκούντα για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου των δικαιωμάτων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που αφορούν α) τη μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων και β) τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε., αρχικώς μέχρι του αριθμού 589 ατόμων (Α'Φάση).

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Ειδικού Διαχειριστή, ασκούντα για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου των δικαιωμάτων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. που αφορούν α) τη μετάδοση των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων και β) τις συχνότητες της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε., αρχικώς μέχρι του αριθμού 589 ατόμων (Α'Φάση).

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

2. Οι υποψήφιοι χωρίς ελληνική ιθαγένεια θα πρέπει να αποδείξουν ότι, γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα σε Βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της αντίστοιχης ειδικότητας, προσκομίζοντας πιστοποιητικό ελληνομάθειας που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας ή το Σχολείο της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης, ήτοι να μην είναι υπόδικοι για κακούργημα ή να μην έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα σε οποιαδήποτε ποινή για τέλεση κακουργή¬ματος ή πλημμελήματος (ενδεικτικά κλοπής, υπεξαίρεσης κοινής και στην υπηρεσία, απάτης, εκβίασης, απιστίας, απιστίας δικηγόρου, δωροδοκίας για νόμιμες και για παράνομες πράξεις, λιποταξίας, εγκλήματος περί το νόμισμα, πλαστογραφίας, εγκλήματος κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματος εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, παράβασης καθήκοντος, εμπρησμού εκ προθέσεως και παράνομης εμπορίας φαρμάκων). Η παραγραφή του αδικήματος ή η χάρη χωρίς άρση των συνεπειών δεν καταργούν τις απαγορεύσεις αυτές. Επιπλέον να μην έχουν στερηθεί τελεσίδικα τα πολιτικά τους δικαιώματα ως συνέπεια καταδίκης για διάπραξη ποινικού αδικήματος.
5. Να κατέχουν τους απαραίτητους τίτλους σπουδών μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Σε περίπτωση που η αναφερόμενη στην αίτηση συμμετοχής τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή να κατέχουν και πράξη αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων αυτών ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
6. Να μην κατέχουν έμμισθη θέση ή απασχόληση στο Δημόσιο τομέα καθώς και στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.
7. Να έχουν προηγούμενη ευδόκιμη υπηρεσία σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα στην ειδικότητα για την οποία υποβάλλουν αίτηση.
8. Οι άντρες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικώς και μέχρι την 2α Αυγούστου 2013 και ώρα 14.00 μ.μ. με τη συμπλήρωση ΑΙΤΗΣΕΩΣ, η οποία είναι διαθέσιμη σε www.minfin.gr. Η ΑΙΤΗΣΗ πρέπει να είναι συμπληρωμένη ως προς όλα τα στοιχεία που αναφέρονται, συνιστά δε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του υποψηφίου ότι έχει τις προϋποθέσεις της προκήρυξης και ότι σε περίπτωση επιτυχίας αναλαμβάνει την υποχρέωση να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποδεχόμενος όλους τους επιμέρους όρους της ανακοίνωσης.
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο ειδικότητας και κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών ειδικοτήτων και κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Κατ' εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών επιτρέπεται μόνο στις περιπτώσεις που στην παρούσα Ανακοίνωση προβλέπεται ότι οι ίδιες θέσεις ανά ειδικότητα μπορούν να καλυφθούν διαζευτικά με τίτλο σπουδών περισσότερων της μίας κατηγοριών.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι η υποβολή αιτήσεως υποψηφιότητας στην παρούσα ανακοίνωση θα διατηρηθεί και θα ισχύει και σε οιαδήποτε επόμενη (-νες) διαδικασία (-ιες) για την πλήρωση θέσεων μέχρι του συνολικού αριθμού των δύο χιλιάδων (2.000) ατόμων, των οποίων η ανακοίνωση θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα και μόλις καταστεί ελεύθερη η χρήση των εγκαταστάσεων των Ραδιομεγάρων Αγ. Παρασκευής (Αθήνα) και Θεσ/νίκης της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε.