Οικονομία

Πληρώθηκαν τα επιδόματα τέκνων τριτέκνων πολυτέκνων

Πληρώθηκαν τα επιδόματα τέκνων τριτέκνων πολυτέκνων
Μπήκαν τα επιδόματα τέκνων τριτέκνων πολυτέκνων ΟΓΑ στους πρώτους δικαιούχους Σήμερα Τετάρτη 24/07/2013 πιστώθηκαν τα χρήματα απο τα επιδόματα τέκνων τριτέκων και πολυτέκνων του ΟΓΑ στους πρώτους δικαιούχους.Συγκεκριμένα σήμερα έγινε η πρώτη πληρωμή των νέων οικογενειακών επιδομάτων, επίδομα τέκνων, επίδομα τρίτεκνων και επίδομα πολύτεκνων στους πρώτους 39.381 δικαιούχους, για τους οποίους έγινε οριστική εκκαθάριση του εντύπου Ε1 από την ΓΓΠΣ .

Οι δικαιούχοι που έλαβαν τα χρήματα απο τα επιδόματα είχαν συμπληρώσει σωστά το έντυπο Α21 και κρίθηκαν δικαιούχοι μετά τους σχετικούς ελέγχους. Το ποσό που καταβλήθηκε στους δικαιούχους ανέρχεται σε 23.750.000 €.

Θα ακολουθήσουν και άλλες πληρωμές για τα επιδόματα τέκξων τριτέκνων πολυτέκνων στους υπόλοιπους δικαιούχους, τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με την πορεία των οριστικών εκκαθαρίσεων που θα διαβιβάζει η ΓΓΠΣ.
Όπως είναι γνωστό δικαιούχοι είναι πλέον και όσοι έχουν ένα παιδί και πληρούν τα κριτήρια που θέτει ο Νόμος. Ο ΟΓΑ ενημερώνει για μία ακόμη φορά ότι αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να υποβάλουν ηλεκτρονικά, μετά την φορολογική τους δήλωση και το έντυπο Α21 μέσω του TaxisNet .