Οικονομία

6 Θέσεις εργασίας στην πυρασφάλεια του Δήμου Λουτρακίου

6 Θέσεις εργασίας στην πυρασφάλεια του Δήμου Λουτρακίου
6 Θέσεις εργασίας στην πυρασφάλεια του Δήμου Λουτρακίου Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό στην Υπηρεσία Πρασίνου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού έξι (06) ατόμων για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και εποχικών αναγκών στον τομέα της πυρασφάλειας στα όρια του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο.

Οι υποψήφιοι πρέπει :
1.    να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
2.    να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα δηλαδή να μην έχουν
καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και 3. να έχουν την υγεία τους και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν μαζί με την αίτησή τους υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2.    Υπεύθυνη δήλωση, ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.
3.    Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου.
4.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, Ταχ. Δ/νση: Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, Λουτράκι Τ.Κ. 20300, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός επτά (7) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, από 10-08-2013 έως και 16-08-2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται το έντυπο της αίτησης από το Δήμο στην πιο πάνω διεύθυνση (πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2744360120 και 2744360196).
Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος για ενημέρωση των ενδιαφερομένων, στον ιστότοπο "Διαύγεια" καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Εργάτες Πυρασφάλειας ΥΕ

06

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ.2 του Ν.2527/1997)

Δύο (2) μήνες