Οικονομία

Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για τις προσλήψεις στην ΕΔΤ

Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για τις προσλήψεις στην ΕΔΤ
Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για τις προσλήψεις στην ΕΔΤ Απο σήμερα ξεκίνησε η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για τις προσλήψεις στην ΕΔΤ σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών Έτσι απο σήμερα όσοι έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μορίων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους ωστε να προσληφθούν στην ΕΔΤ.

Ο Ειδικός Διαχειριστής των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ και των θυγατρικών της κ. Γκίκας Μάναλης, ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 και έως την  Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, όσοι  έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μορίων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, προκειμένου να προσληφθούν στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης, πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο κτίριο της πρώην ΕΡΤ ΑΕ στην οδό Μουρούζη και Ρηγίλλης από τις 10.00 π.μ. έως 17.00.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση  που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή τα δικαιολογητικά  που προσκομιστούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή ιδιότητες πρόσληψης ο υποψήφιος διαγραφεται από του οικείους πίνακες κατάταξης σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα και στην υπ’ αριθμ.  Δ5Α 1122199 ΕΞ 2013/2.8.2013 απόφαση έγκρισης πρόσληψης προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών