Οικονομία

Προσλήψεις σε δήμους, νοσοκομεία, ΔΕΗ και ΟΓΑ

Προσλήψεις σε δήμους, νοσοκομεία, ΔΕΗ και ΟΓΑ
Προσλήψεις εποχικού προσωπικού έχουν προκηρύξει δήμοι, νοσηλευτικά ιδρύματα, η ΔΕΗ και ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ)

Συγκεκριμένα, στην 6η ΥΠΕ, όπου αντιστοιχούν 75 θέσεις, η ειδικότητα που ζητείται είναι Προσωπικό Καθαριότητας. Το ίδιο συμβαίνει, επίσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου (14 θέσεις), στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου (26), στο Γενικό Τρικάλων (τρεις) και στο Γενικό Ξάνθης (59 θέσεις).

Προσωπικό Εστίασης, δηλαδή τραπεζοκόμους και μάγειρες, θα προσλάβουν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (τρεις θέσεις) και το Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός» (έξι). Το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας -για τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης- και το Γενικό Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» προκήρυξαν εννέα και 22 θέσεις αντίστοιχα για προσωπικό φύλαξης. Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει με προθεσμία έως 29 Μαΐου.

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου θα ενισχυθεί με δώδεκα άτομα και, συγκεκριμένα, με κοινωνικούς λειτουργούς, φαρμακοποιούς, διοικητικούς, κοινωνικούς επιστήμονες, νομικούς, ψυχολόγους και πολιτισμικούς διαμεσολαβητές, για την πρόσληψη των οποίων θα δέχεται αιτήσεις έως σήμερα 22 του μήνα.

Οι υπόλοιπες προκηρύξεις αφορούν, μεταξύ άλλων, ναυαγοσώστες, γυμναστές, ιατρούς, εκπαιδευτικούς, προσωπικό πληροφορικής, τεχνικούς, προσωπικό μέριμνας ανηλίκων, κοινωνικούς λειτουργούς και νηπιαγωγούς, ενώ οι θέσεις κυμαίνονται από μία έως εννέα.

Στον Δήμο Καλαμαριάς η προθεσμία λήγει στις 23 Μαΐου, ενώ στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Θηβών στις 24 και 26 Μαΐου, αντίστοιχα.

Με 46 και 34 θέσεις -συνολικά 80- θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ και ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ αντίστοιχα. Οι 46 θέσεις της ΔΕΗ αφορούν το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο θα δέχεται αιτήσεις έως τις 24 Μαΐου. Τις θέσεις θα καταλάβουν 40 φύλακες και έξι οδηγοί χωματουργικών μηχανημάτων.

Οσο για τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων θα συνάψει τέσσερις συμβάσεις ορισμένου χρόνου με πτυχιούχους Πληροφορικής. Η προθεσμία για αιτήσεις λήγει σήμερα στις 22 του μήνα.

δείτε εδώ τις προκηρύξεις