Οικονομία

Παράταση των αιτήσεων για τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ

Παράταση των αιτήσεων για τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ
Παράταση των αιτήσεων για τα σεμινάρια του ΕΦΕΤ Παράταση για δεύτερη φορά δόθηκε στην προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στα σεμινάρια του ΕΦΕΤ έως την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 λόγω της αθρόας προσέλευσης των ενδιαφερομένων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Σερρών.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη παράταση είχε δοθεί έως τις 31 Ιουλίου 2013, ενώ η αρχική προθεσμία ήταν η 30η Ιουνίου. Τα σεμινάρια του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων έχουν υποχρεωτικό χαρακτήρα και κόστος 45€ για τα μέλη του Επιμελητηρίου και 53€ για τα μη μέλη. Σημειωτέον ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών προσφέρει επιδότηση στα μέλη αυτή την τιμή. Οι αιτήσεις για την εξασφάλιση της επιδοτούμενης τιμής πρέπει να υποβληθούν και να παραληφθούν από το Επιμελητήριο Σερρών μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2013 (απαραίτητη σφραγίδα παραλαβής Επιμελητηρίου).

Αιτήσεις διατίθενται από το Επιμελητήριο και υποβάλλονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου καθημερινά από τους επαγγελματίες (απαραίτητη η σφραγίδα της επιχείρησης). (Π. Κωστοπούλου 2, 1ος όροφος, τηλ: 2321099710, καθημερινά (από τις 9:30 έως τις 15:00).

Η αίτηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών www.eves.gr. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν να τους αποστέλλεται με φαξ ή με e-mail.