Οικονομία

Παππάς: Δεν κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας στους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ

Παππάς: Δεν κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας στους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ
Νίκος Παππάς: Κανενός η θέση δεν κινδυνεύει στους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ

Κανείς δεν πρέπει να συγχέει το πόσοι και ποιοι και με τι τρόπο λειτουργούν οι σταθμοί. Κανενός η θέση εργασίας δεν κινδυνεύει. Θα ήταν ανόητο από τη δική μας πλευρά να ανοίξουμε την ΕΡΤ για να έχουμε εκ νέου τέτοια θέματα»υποστήριξε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν κινδυνεύει η λειτουργία των 19 Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ και συνεπώς και οι εργαζόμενοι σ αυτούς.

Η ερώτηση έγινε στο πλαίσιο σημερινής συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ της Καρδίτσας, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του σε Καρδίτσα, Μουζάκι και Λίμνη Πλαστήρα, όπου συναντήθηκε με φορείς της Αυτοδιοίκησης και κοινωνικούς φορείς.

Ο κ. Παππάς, συνεχίζοντας για το ίδιο θέμα τόνισε ότι όπως και όλοι οι σταθμοί της επαρχίας έτσι και ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας πρέπει να αναβαθμίσει τη δουλειά του ποιοτικά, να προχωρήσει σε συνέργειες, έτσι ώστε να έχει ακόμα πληρέστερο πρόγραμμα και να δίνει στο πολίτη της ελληνικής επαρχίας αυτό που δικαιούται.

Αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να συγχέεται με καμία υποψία επισφάλειας ως προς την εργασιακή τους κατάσταση. Τα οργανογράμματα, βεβαίως και πρέπει να προχωρήσουν πάρα πολύ γρήγορα και να τα ολοκληρώσουμε, αλλά αυτό σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να το συγχέουμε με τις θέσεις εργασίας.