Οικονομία

10 Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού Δήμος Θέρμης

10 Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού Δήμος Θέρμης
10 Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού Δήμος Θέρμης Η Δημοτική κοινωφελής επιχείρηση Θέρμης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό - διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Θεάτρου της Δημοτικής Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2013-2014, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ύστερα από την υπ' αριθ.ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.1/110 Β/23148/30-08-2013 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής του αρθ.2 παρ.1 της αριθμ 33/2006 ΠΥΣ (ΦΕΚ 280/A') και λαμβάνοντας υπόψη:
1)    την υπ' αριθμ. 242/19-9-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης
2)    τις διατάξεις του Π.Δ. 524/1980 καθώς και τις τροποποιήσεις όπως ισχύουν μέχρι σήμερα
3)    τις διατάξεις του αρθ.30 παρ.2 του Ν 3274/2004
ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό - διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Θεάτρου της Δημοτικής Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2013-2014, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται. Μαζί με τηναίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών (όπου απαιτούνται).
3.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης
4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

•    Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
•    Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
•    Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
5.    Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας.
6.    Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
7.    Βεβαίωση παράλληλης εργασίας

ΕΠΙΛΟΓΗ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή επιλογής προσωπικού που συστάθηκε με την υπ' αριθ. 112/2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης. Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Η πρόσληψη των επιλεγέντων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των προσερχόμενων ατόμων στα τμήματα που θα λειτουργήσει η Διεύθυνση Θεάτρου. Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, ενώπιον του Δ.Σ. της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση.
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της Επιχείρησης καθημερινά από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

01

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ Π Ε

1

8 μήνες

02

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΙ Π Ε

3

8 μήνες

03

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕ

3

8 μήνες

04

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΕ

2

8 μήνες

05

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕ

1

8 μήνες