Οικονομία

19 Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού Δήμος Θέρμης

19 Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού Δήμος Θέρμης
19 Προσλήψεις διδακτικού προσωπικού Δήμος Θέρμης Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό - διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Πολιτιστικών Δράσεων της Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2013-2014, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού δεκαεννιά (19) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ύστερα από την υπ' αριθ.ΔΙΠΠ/Φ.ΕΓΚΡ.1/110 Β/23148/30-08-2013 εγκριτική απόφαση της Επιτροπής του αρθ.2 παρ.1 της αριθμ 33/2006 ΠΥΣ (ΦΕΚ 280/A' ) και λαμβάνοντας υπόψη:
1)    την υπ' αριθμ. 244/30-9-2013 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης
2)    τις διατάξεις του Π.Δ. 524/1980 καθώς και τις τροποποιήσεις όπως ισχύουν μέχρι σήμερα
3)    τις διατάξεις του αρθ.30 παρ.2 του Ν 3274/2004
ανακοινώνει ότι θα προσλάβει καλλιτεχνικό - διδακτικό προσωπικό για την λειτουργία της Διεύθυνσης Πολιτιστικών Δράσεων της Επιχείρησης κατά τη διδακτική περίοδο 2013-2014, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), συνολικού αριθμού δεκαεννιά (19) ατόμων καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση, ενώ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε ένα μόνο από τα αντικείμενα που προκηρύσσονται. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2.    Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών.
3.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης.
4.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

•    Το έτος γέννησης του υποψηφίου.
•    Ο Δήμος ή η Κοινότητα στα μητρώα αρρένων ή το γενικό μητρώο δημοτών του οποίου είναι εγγεγραμμένος.
•    Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του, η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
•    Αν υπηρετεί ή προϋπηρέτησε με οποιοδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ΟΤΑ, εφόσον δε απεχώρησε από την υπηρεσία για ποια αιτία.
•    Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
•    Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
5.    Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας/προϋπηρεσίας
Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα πολιτιστικών, χορευτικών και μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες των κωδικών η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
6.    Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
7.    Βεβαίωση παράλληλης εργασίας

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.culthermi.gr της Επιχείρησης ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. (Δ/νση: Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.
Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της Επιχείρησης καθημερινά από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

01

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ (αρχιμουσικός/δάσκαλος φωνητικής)

2

8 μήνες

02

ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ (αρχιμουσικός/δάσκαλος φωνητικής)

2

8 μήνες

03

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

2

8 μήνες

04

ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

3

8 μήνες

05

ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Σ (αρχιμουσικών φιλαρμονικής ορχήστρας)

5

8 μήνες

06

ΔΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΚΑΚΙΟΥ

5

8 μήνες