Οικονομία

Δήμος Κιλκίς: 9 θέσεις εργασίας

Δήμος Κιλκίς: 9 θέσεις εργασίας
Δήμος Κιλκίς: 9 θέσεις εργασίας Ο Δήμος Κιλκίς ύστερα από την υπ αριθ 365/2013 απόφαση του Δ.Σ,ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων

Ο Δήμος Κιλκίς ύστερα από την υπ αριθ 365/2013 απόφαση του Δ.Σ,ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών. Να είναι Δημότες του Δήμου Κιλκίς.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά: Α. Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας. Β. Πιστοποιητικό γέννησης.


Γ. Τίτλο Σπουδών σύμφωνα με τον πίνακα των τυπικών προσόντων.
Δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 "Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων" και ότι το κρίσιμο δωδεκάμηνο έχουν ή δεν έχουν απασχοληθεί στο Δήμο Κιλκίς σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2194/94 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου και σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Κιλκίς και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ. Λογδανίδου Δέσποινα, Νικολαίδης Αναστάσιος και Θεοχαρίδου Γλυκερία, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία τεσσάρων (04) ημερών από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης σε ημερήσια εφημερίδα της περίληψης της προκήρυξης και συγκεκριμένα από 06-10-2013.

ειδικοτητα

αριθμοσ ατομων

ειδικα τυπικα προσοντα

χρονικη διαρκεια

υε εργατων καθαριότητας

6

Δεν απαιτούνται

Δύο (2) μήνες

ΔΕ οδηγων

3

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικοτήτων: (α) Τεχνικού Αυτοκινήτων     Οχημάτων   ή   (β)     Εκπαιδευτή   Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων ή

Πτυχίο Α' ή Β' κύκλου σπουδών TEE ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου ή

Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου τμήματος Μηχανικών Αυτοκινήτων       ή   τεχνικής   Επαγγελματικής   Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών Αυτοκινήτου ή -Ηλεκτρομηχανικών Συστημάτων Αυτοκινήτου ή

- Ηλεκτρολογικών Συστημάτων και Αυτοματισμού Αυτοκινήτου TEE ή -Ηλεκτρικού Συστήματος Αυτοκινήτου ΤΕΣ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή -Ηλεκτροτεχνίτη   Αυτοκινήτου   Σχολής Μαθητείας   του ΟΑΕΔ του ν. 1346/1983   ή   -Ηλεκτρολόγου   Αυτοκινήτων   Οχημάτων     ή Τεχνικού Μηχανοτρονικής   ΙΕΚ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας β) Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης γ' κατηγορίας, και γ) Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται, σύμφωνα με τις Συμπληρωματικές Διευκρινίσεις που ακολουθούν), δ) Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού, η οποία να είναι σε ισχύ και η οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Πληροφορικής του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:

Δύο(2) μήνες

(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)

α) Οποιοσδήποτε απολυτήριος τίτλος σχολικής μονάδας Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής .

β) Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης γ' κατηγορίας, και

γ) Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για όσους απαιτείται,

σύμφωνα με τις Συμπληρωματικές Διευκρινίσεις που ακολουθούν).

δ) Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου Οδηγού, η οποία να είναι σε ισχύ και η

οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Οργάνωσης και Πληροφορικής του

Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Β' ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ: