Οικονομία

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΗ Ελληνική Εκπαιδευτική Εταιρία (ΕΕΕ) (www.haed.edu.gr) ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με ερευνητές για την εκπόνηση ερευνητικού έργου συγχρηματοδοτούμενου από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013 – Δράση: «Ενίσχυση της απασχόλησης ερευνητικού προσωπικού σε επιχειρήσεις»).

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Η Ελληνική Εκπαιδευτική Εταιρία (ΕΕΕ) (www.haed.edu.gr) ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με ερευνητές για την εκπόνηση ερευνητικού έργου συγχρηματοδοτούμενου από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013 – Δράση: «Ενίσχυση της απασχόλησης ερευνητικού προσωπικού σε επιχειρήσεις»).


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα και ό,τι άλλο κρίνουν απαραίτητο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.haed.edu.gr/el/news-and-announcements/announcements, μέχρι τη 10/10/2013. Προβλέπεται να στελεχωθούν οι ακόλουθες θέσεις εργασίας:


•    Μια (1) θέση Ερευνητή με Διδακτορικό Δίπλωμα στις Κοινωνικές Επιστήμες (κωδ. 101)
•    Μια (1) θέση Ερευνητή με Διδακτορικό Δίπλωμα ή με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και τουλάχιστον 5ετή ερευνητική εμπειρία, αποκτηθείσα μετά την κτήση του μεταπτυχιακού τίτλου, στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες - Παιδαγωγικά (κωδ. 102)
•    Μια (1) θέση Τεχνικού Έρευνας με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Συγκριτική Παιδαγωγική – Παιδαγωγικά (κωδ. 103)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω αρχείο: