Οικονομία

3 Θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Κιλκίς

3 Θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Κιλκίς
3 Θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ Κιλκίς Τα ΕΛΤΑ ΑΕ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Διανομέων, (από τα οποία ένα (1) άτομο πλήρους απασχόλησης και δύο (2) άτομα μερικής απασχόλησης), χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΑΕ, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας - Θράκης. για το Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημά Κιλκίς, που εδρεύει στο Νομό Κιλκίς

Τα ΕΛΤΑ ΑΕ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων ειδικότητας ΔΕ Διανομέων, (από τα οποία ένα (1) άτομο πλήρους απασχόλησης και δύο (2) άτομα μερικής απασχόλησης), χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΑΕ, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας-θράκης. για το Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημά Κιλκίς, που εδρεύει στο Νουό Κιλκίς, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν, νομίμως επικυρωμένα, όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κιλκίς, Δημητράκου 4, Τ.Κ. 61100 - ΚΙΛΚΙΣ
Επί του φακέλου οι υποψήφιοι πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφουν την ένδειξη "Για την ανακοίνωση ΣΟΧ 13/2013. υπόψη κυρίου Ηρακλή Στόϊκου".
 
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με 3άση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση" του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις παρακάτω Υπηρεσιακές Λειτουρνίες των ΕΛΤΑ, προκειμένου να προμηθευτούν έντυπα αιτήσεων και να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες:


Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κιλκίς, Δημητράκου 4, Τ.Κ. 61100 - ΚΙΛΚΙΣ (τηλ. πληροφοριών 23410-24265).
Ταχυδρομικό Κατάστημα Πολυκάστρου, Τ.Κ. 61200 Πολύκαστρο, (τηλ. πληροφοριών 23430-22347).

Ταχυδρομικό Κατάστημα Γουμένισσας, Τ.Κ. 61300 ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ, (τηλ. πληροφοριών 23430-41392).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στην έδρα της Περ/κής Δ/νσης Δικτύου Λιανικής Μακεδονίας - Θράκης, στο Κεντρικό κατάστημα Κιλκίς καθώς και στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Κιλκίς στον οποίο εδρεύει το Κεντρικό Καταστήματά μας και προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.


Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στις παραπάνω αναφερόμενες Υπηρεσιακές Λειτουργίες των ΕΛΤΑ που έχουν ορισθεί ως Υπηρεσίες χορήγησης εντύπων και παροχής πληροφοριών β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ) γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -» Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -> ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων -> Εποχικού (ΣΟΧ).

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

510

Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κιλκίς

Κιλκίς

ΔΕ Διανομέων

8 μήνες πλήρους απασχόλησης

1

511

Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα Κιλκίς

Κιλκίς

ΔΕ Διανομέων

8 μήνες μερικής απασχόλησης (4ωρη ημερήσια)

2