Οικονομία

Ενιαία ενίσχυση 2013 έλεγχος λογαριασμού για την προκαταβολή

Ενιαία ενίσχυση 2013 έλεγχος λογαριασμού για την προκαταβολή Ενιαία ενίσχυση 2013 έλεγχος λογαριασμού για την προκαταβολή
Ενιαία ενίσχυση 2013 έλεγχος λογαριασμού για την προκαταβολή Ηλεκτρονικό σύστημα για τον έλεγχο του τραπεζικού λογαριασμού που έχουν δηλώσεις στις αιτήσεις για την ενιαία ενίσχυση 2013 έχει αναπτύξει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ιστοσελίδα του.

Μέσω αυτής της διαδικτυακής εφαρμογής θα μπορεί κάθε δικαιούχος να δεί εαν τα στοιχεία που έχει δηλώσει στην Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης για το 2013 και συγκεκριμένα μόνο για όσους έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ και να διασταυρώσει εαν είναι σωστά ώστε να λάβει την προκαταβολή της ενιαίας ενίσχυσης 2013.

Αν η διασταύρωση των στοιχείων έχει απορριφθεί, θα μπορεί να ενημερωθεί για το λόγο και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες άμεσα, προκειμένου να γίνουν οι διορθώσεις και η επόμενη διασταύρωση των στοιχείων με την τράπεζα να είναι επιτυχής, πριν την Προκαταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης για το 2013.

Oι δικαιούχοι που έχουν δηλώσει λογαριασμό σε τράπεζα πλην της ΠΕΙΡΑΙΩΣ, πρέπει να ενημερωθούν για την ορθότητα των στοιχείων που έχουν υποβάλει, στην αντίστοιχη τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός τους.

μπείτε εδώ και κάντε έλεγχο