Οικονομία

Κατάθεση δικαιολογητικών επιτυχόντων της δεύτερης προκήρυξης της ΔΤ

Κατάθεση δικαιολογητικών επιτυχόντων της δεύτερης προκήρυξης της ΔΤ
Κατάθεση δικαιολογητικών επιτυχόντων της δεύτερης προκήρυξης της ΔΤ Απο τον Ειδικό διαχειριστή της πρώην ΕΡΤ ανακοινώνεται η έναρξη της κατάθεσης των δικαιολογητικών της δεύτερης προκήρυξης για πρόσληψη προσωπικού στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα ο Ειδικός Διαχειριστής του συνόλου των στοιχείων του ενεργητικού και παθητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ και των θυγατρικών της, κος Γκίκας Μάναλης, αξιολογώντας τις ανάγκες της ΔΤ (Δημόσιας Τηλεόρασης) καλεί όσους περιλαμβάνονται στον προσωρινό πίνακα επιτυχόντων της με αριθμό 02/2013 Ανακοίνωσης Πρόσληψης Προσωπικού για την Αττική και τις λοιπές περιοχές (εξαιρουμένης της Θεσσαλονίκης, εκτός της περίπτωσης που αναφέρεται ρητά πιο κάτω), να προσέλθουν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 από ώρα 10 π.μ. έως 4 μ.μ., έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 και ώρες από 10 π.μ. έως 4 μ.μ., στα γραφεία του Ειδικού Διαχειριστή επί των οδών Μουρούζη 16 & Ρηγίλλης 4, Αθήνα, προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. αποκλειστικά και μόνο στις εξής ειδικότητες 

· Β.8 ΤΕ Ηλεκτρονικών,
· Β.11 ΤΕ Ηλεκτρολόγων,
· Β.15 ΔΕ Τεχνικών Ηλεκτρονικών (μόνο οι υποψήφιοι για τα Κέντρα Εκπομπής
Καστοριάς, Κέρκυρας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Θεσ/νίκης-Χορτιάτη),
· Γ.12 ΚΤΕ Σκηνοθετών,
· Γ.15 ΚΤΕ Εικονολήπτες
· Γ.22 ΔΕ Γραφιστών Εντύπων & Ηλ.Μ.,
· Γ.30 Επιμελητών Σκηνοθετών και
· Γ.37 ΥΕ Μακενιστών
Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων και αφού οριστικοποιηθεί ο τελικός πίνακας κατάταξης, θα συναφθούν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, με αριθμό που δεν θα υπερβαίνει τα εβδομήντα επτά (77) πρόσωπα για το σύνολο των ειδικοτήτων που αναφέρονται ανωτέρω.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Τον Τίτλο σπουδών που απαιτείται ως προσόν πρόσληψης, στον οποίο πρέπει να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού και το έτος κτήσης του. Σε κάθε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτήρα ή με ακέραιο αριθμό απαιτείται βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό. Ο τίτλος πρέπει να έχει αποκτηθεί έως την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Σε περίπτωση που οι αναφερόμενοι στην αίτηση συμμετοχής τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, είναι υποχρεωτική η προσκόμιση πράξης αναγνώρισης από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή πιστοποιητικού αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων αυτών ή της πράξης αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

3. Για τις ξένες γλώσσες, καθώς και το επίπεδο γνώσης αυτών:
Η άδεια επάρκειας διδασκαλίας ξένης γλώσσας, δεν αποδεικνύει τη γνώση ξένης γλώσσας. Οι υποψήφιοι που είναι κάτοχοι της σχετικής άδειας πρέπει να
προσκομίσουν επικυρωμένο αντίγραφο και ακριβή μετάφραση του τίτλου σπουδών βάσει του οποίου εκδόθηκε η άδεια επάρκειας διδασκαλίας ξένης γλώσσας.
4. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ σε βασικό επίπεδο, στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων (γ) βάσεως δεδομένων,
(δ) παρουσιάσεων και (ε) υπηρεσιών διαδικτύου.
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα.
6. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολύτεκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.
7. Οι γονείς και τα τέκνα μονογονεϊκών οικογενειών υποχρεούνται να προσκομίσουν δικαιολογητικά απόδειξης του σχετικού κριτηρίου ανάλογα την περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας στην οποία εμπίπτουν.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος εάν τους τελευταίους είκοσι (24) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν αυτός (υποψήφιος) έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι.

Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).
9. Για την απόδειξη συναφούς εμπειρίας τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.
• Για επιτυχόντες χωρίς συνεχόμενη προϋπηρεσία στην καταργηθείσα ΕΡΤ Α.Ε., βεβαίωση προϋπηρεσίας εργοδότη θεωρημένη από την οικεία Επιθεώρηση Εργασίας (ή αναλυτική κατάσταση ενσήμων/βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, με την οποία θα αποδεικνύεται η προϋπηρεσία στην ειδικότητα που έχει δηλωθεί.
• Για επιτυχόντες πρώην υπαλλήλους της ΕΡΤ Α.Ε., αναλυτική κατάσταση ενσήμων/βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα.
10. Για την απόδειξη ασθενείας, βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου.
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή τα δικαιολογητικά που προσκομιστούν δεν αποδεικνύουν τα όσα δήλωσε ο υποψήφιος στην υποβληθείσα αίτηση / υπεύθυνη δήλωση, ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης. Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν όλα όσα προβλέπονται στην Ανακοίνωση Πρόσληψης Προσωπικού με αριθμό 02/2013.