Οικονομία

28 Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής Δήμος Παλλήνης

28 Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής Δήμος Παλλήνης
28 Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής Δήμος Παλλήνης Ο Δήμος Παλλήνης ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει για τη λειτουργία των αθλητικών προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Παλλήνης κατά την περίοδο 2013-2014, με σχέση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) και χρονικής διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες, πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής (Π.Φ.Α.), μέχρι το συνολικό αριθμό των είκοσι οκτώ (28) ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ)

Η Κοινωφελής Επιχείρηση με την επωνυμία ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει για τη λειτουργία των αθλητικών προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» του Δήμου Παλλήνης κατά την περίοδο 2013-2014, με σχέση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) και χρονικής διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες, πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής (Π.Φ.Α.), μέχρι το συνολικό αριθμό των είκοσι οκτώ (28) ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ), για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες

1.    ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

•    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 65 ετών.
•    Να έχουν πτυχίο ΠΕ Φυσικής Αγωγής Α.Ε.Ι. ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο στην Ελλάδα πτυχίο αλλοδαπής αντίστοιχης σχολής και με την ανάλογη ειδικότητα που ζητείται.
•    Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
•    Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση, δικαστική αντίληψη και απαγόρευση, κλπ.).


2.    ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης όπου και θα δηλώνουν εάν και σε ποια προγράμματα και σε ποιο δήμο ή άλλο φορέα εργάστηκαν την προηγούμενη περίοδο, καθώς και σε ποια προγράμματα επιθυμούν να εργαστούν κατά σειρά προτεραιότητας. . Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από :
(1)    Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
(2)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
(3)    Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
(4)    Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
(5)    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(6)    Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
(7)    Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
(8)    Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
(9)    Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
 
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ-ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από το Δ.Σ. της επιχείρησης μετά από σχετική εισήγηση της τριμελούς επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού πρόσληψης και αξιολόγησης προσωπικού, ανάλογα με τα τυπικά προσόντα των υποψηφίων και τις ανάγκες που τελικά θα προκύψουν, σχετικά με τη ζήτηση και την κάλυψη των θέσεων των τμημάτων. Η μοριοδότηση θα γίνει βάσει των προβλεπόμενων από το άρθρο 9 του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους- Απόφαση Υπ. Πολιτισμού &Αθλητισμού 26869/01.10.2013 (ΦΕΚ 2527/8.10.2013 Τεύχος Β'). Πέραν του βασικού τίτλου σποδών απαιτείται κύρια ειδίκευση ή άδεια άσκησης επαγγέλματοςστην αντίστοιχη της προκυρησσόμενης θέσης. Ως πρόσθετα κριτήρια επιλογής προσμετρούνται η δευτερεύουσα ειδίκευση και ο χρόνος απόκτησης πτυχίου.

Η επιχείρηση μπορεί να ζητήσει από τους υποψήφιους οποιοδήποτε συμπληρωματικό στοιχείο θεωρεί κατάλληλο για την απόδειξη των προσόντων και της καταλληλότητας τους για τη συγκεκριμένη θέση.
Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της επιχείρησης.
Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών στα γραφεία της επιχείρησης από την επομένη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων. Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια επιτροπή και η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Δ.Σ. της επιχείρησης.


4.    ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ο χώρος και ο χρόνος απασχόλησης (ώρες απασχόλησης ημερησίως) των επιλεγέντων προσώπων θα καθορισθεί με απόφαση της επιχείρησης , ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες όπως αυτές θα διαμορφωθούν τελικά και θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Ειδικότερα οι προσληφθέντες Π.Φ.Α. είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τους όρους και τους κανονισμούς της σύμβασης εργασίας καθώς και τα προγράμματα που θα συντάξουν οι αρμόδιοι όσον αφορά στην κάλυψη ωρών και το είδος των προγραμμάτων που θα τους ανατεθούν, παρέχοντας στην επιχείρηση το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον πίνακα μοριοποίησης σε περίπτωση που για οποιαδήποτε λόγο αδυνατούν να καλύψουν τα ωρολόγια προγράμματα.

Όσοι τελικά επιλεγούν να εργαστούν στα προγράμματα θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις κείμενες διατάξεις.


5.    ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένοαπό αυτούς πρόσωπο στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., οδός Κλειτάρχου& Αριστείδου, Τηλ. επικοινωνίας: 210¬6619937 κατά τις ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., από την Δευτέρα 21-10-2013 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρεςαποκλειστική προθεσμία έως και τη Τέταρτη 30-10¬2013.

Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.
 
Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής τους εντός των προαναφερόμενων χρονικών περιθωρίων.

Η παρούσα ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων: 1) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού-Πολιτισμού-Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα και 2) στο Δημοτικό Κατάστημα καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» της Επιχείρησης. Περίληψη της παρούσης θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές ημερήσιες εφημερίδες του Ν. Αττικής.