Οικονομία

10 Θέσεις εργασίας ΠΕ νηπιαγωγών στο Δήμο Κομοτηνής

10 Θέσεις εργασίας ΠΕ νηπιαγωγών στο Δήμο Κομοτηνής
10 Θέσεις εργασίας ΠΕ νηπιαγωγών στο Δήμο Κομοτηνής Ο Δήμος Κομοτηνής ανακοιωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών συνολικά δέκα (10) ατόμων σύμφωνα με τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής»

Ο Δήμος Κομοτηνής ανακοιωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών συνολικά δέκα (10) ατόμων σύμφωνα με τις ανάγκες του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής», και συγκεκριμένα τους εξής, ανά ειδικότητα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3.    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται την παρ.2 του άρθρου 169 του Ν.3584/07
4.    Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης στο Δημόσιο εντός δωδεκαμήνου (ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.    Βεβαίωση ανεργίας ΟΑΕΔ
2.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα.
3.    Βεβαίωση μονίμου κατοικίας


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» (Δ/νση: Γρηγ. Μαρασλή 1, τηλ: 25310-23175), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία της ανάρτησης στο χώρο ανακοινώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. που λήγει τη Παρασκευή 25/10/2013.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην έδρα του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» για ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής (www.komotini.gr).

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

101

«Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής»

Κομοτηνή

ΠΕ Νηπιαγωγών

Δύο(2)μηνών

10