Οικονομία

Δήμος Χαλανδρίου: Αιτήσεις για θέση σχολικού τροχονόμου

Δήμος Χαλανδρίου: Αιτήσεις για θέση σχολικού τροχονόμου
Ανακοίνωση περί αναπλήρωσης Σχολικού Τροχονόμου (26/1/2018)

Ο Δήμος σας ενημερώνει ότι λόγω της αδυναμίας εκτέλεσης των καθηκόντων της Σχολικής Τροχονόμου υπάρχει άμεση ανάγκη αναπλήρωσής της.

Προς τούτο οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι τις 1 το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου 2018 είτε στο Γραφείο της Δ/ντριας του 7ου Δημοτ. Σχολ. είτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε ενημερώνοντας τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολικού μας Συγκροτήματος στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η συνεδρίαση επιλογής του-της αντικαταστάτη-ριας Σχολ. Τροχον. θα γίνει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα 1:30 μ.μ. στο Γραφείο της Προέδρου της Σχολ. Κοιν. ( 7ο Δημοτ. Σχολ. Χαλανδρ.).