Οικονομία

ΕΛΤΑ: 108 προσλήψεις με οκτάμηνα με την ΣΟΧ 3/2018

ΕΛΤΑ: 108 προσλήψεις με οκτάμηνα με την ΣΟΧ 3/2018
Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν με προκήρυξη τους προσλήψεις µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά εβδοµήντα (70) ατόµων ∆Ε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ και τριάντα οκτώ (38) ατόµων ΥΕ ∆ΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΩΝ, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδροµείων (Ε.Λ.Τ.Α.) Α.Ε., που εδρεύουν στο Νοµό Αττικής

Οι προσλήψεις που προκηρρύσουν τα ΕΛΤΑ αφορούν το Κέντρο ∆ιαλογής Αττικής (Κρυονέρι), Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδροµείου και λοιπές Μονάδες της ∆/νσης Κ∆Α.

Οι θέσεις και η κατανομή

∆Ε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ 70 θέσεις

ΥΕ ∆ΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΩΝ 38 θέσεις

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν:
α) είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, σε απλό φάκελο µεγέθους Α4, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ∆ιεύθυνση Ανθρώπινου ∆υναµικού, Τµήµα Προσλήψεων, Απελλού 1, Τ.Κ. 101 88 – ΑΘΗΝΑ, για την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 3/2018, υπόψη κ. Ελένης ∆άλλα (τηλ. επικοινωνίας: 210 - 33 53 228 – 210 - 33 53 487).

β) είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., ∆ιεύθυνση Κέντρου ∆ιαλογής Αττικής, Λεύκης 128 ΤΚ 145 68 ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, ώρες υποβολής 08.30-13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 210 8006705 κ. Τσολάκη Αικατερίνη, 210 8006707 κ. Κρασαδάκη ∆έσποινα) και στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδροµείου, Αερολιµένας Αθηνών, Σπάτα, ώρες υποβολής: 08.30-13.30 (τηλ. επικοινωνίας: 210 3538172, κ. Γεωργακοπούλου ∆ήµητρα).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (∆Ε ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας µας(ΕΛΤΑ Κεντρική Υπηρεσία, Απελλού 1, Τ.Κ. 101 88 – ΑΘΗΝΑ), στα καταστήµατα των ΕΛΤΑ Α.Ε. όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις (Κέντρο ∆ιαλογής Αττικής και στο Κέντρο ∆ιαλογής Αεροπορικού Ταχυδροµείου), καθώς και στον χώρο των ανακοινώσεων των δηµοτικών καταστηµάτων των δήµων Αθηναίων, ∆ιονύσου και Σπάτων- Αρτέµιδος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες. Η ανωτέρω προθεσµία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ηµέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόµο, εξαιρετέα (δηµόσια αργία) ή µη εργάσιµη, τότε η λήξη της προθεσµίας µετατίθεται την επόµενη εργάσιµη ηµέρα. Προσοχή: Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες µας και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήµατα που θα δηµοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύµφωνα µε τα ανωτέρω.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 6 και να την υποβάλουν από 07-02-2018 έως και 16-02-2018

δείτε εδώ την προκήρυξη