Οικονομία

13 Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Κομοτηνής

13 Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Κομοτηνής
13 Προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στο Δήμο Κομοτηνής Ο Δήμος Κομοτηνης ανακοινωνει οτι θα προσληφθούν για την υλοποίηση των προγραμμάτων Άθλησης για όλους δεκα τρείς (13) Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής ( Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. )    με στόχο τη βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των αθλουμένων, την καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και την ψυχαγωγία, θα υλοποιήσει τα παρακάτω προγράμματα ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, για την περίοδο 2013-14 ( Α.Δ.Σ.22/2013 ), με τη συνεργασία και την οικονομική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.


Α) ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
1.    Ασκηση στην παιδική ηλικία για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών
2.    Ασκηση Ενηλίκων
3.    Αθληση και Γυναίκα Ί.Ασκηση στην Τρίτη ηλικία Β) ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
4 . Ατομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ ) Γ.) ΑΘΛΟΧΩΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Πλέον των παραπάνω θα υλοποιηθούν ΠΡΟΤΥΠΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ προγράμματα (Ασκησης & Υγείας) για ειδικούς πληθυσμούς και χρόνιες παθήσεις (διαβητικοί, καρδιοπαθείς, παχύσαρκοι, προβλήματα οστεοπόρωσης και πόνους στη μέση, μυοσκελετικά προβλήματα) με
τη συνεργασία του ΤΕΦΑΑ του Δ.Π.Θ. Θα προσληφθούν για την υλοποίηση των προγραμμάτων Άθλησης για όλους δεκα τρείς (13) Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.


Όσοι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ενδιαφέρονται να εργαστούν ως ωρομίσθιοι ( σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) στα παραπάνω προγράμματα θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση από Τετάρτη 6 Νοειιβρίου 2013 μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοειιβρίου 2013 στα γραφεία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. Γ.Μαρασλή 4 (δίπλα στο Δημοτικό κολυμβητήριο Κομοτηνής) τηλ. 25310 36783 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από:
(1)    Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ.
(2)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
(3)    Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
(4)    Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
(5)    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(6)    Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
(7)    Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
(8)    Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά
 
στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής. (9) Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.