Οικονομία

Δήμος Καισαριανής: Γραφείο εξυπηρέτησης για την κοινωφελή εργασία

Δήμος Καισαριανής: Γραφείο εξυπηρέτησης για την κοινωφελή εργασία
Δήμος Καισαριανής: Γραφείο εξυπηρέτησης για την κοινωφελή εργασία Στις 12-11-2013 ο ΟΑΕΔ εξέδωσε την 5/2013 Δημόσια Πρόσκληση του για την έναρξη της κοινωφελής εργασίας που αφορά στη δημιουργία 27.948 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δημόσιους φορείς της χώρας. Ο Δήμος Καισαριανής ως επιβλέπων φορέας Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα θα απασχολήσει δέκα οκτώ (18) άτομα.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 13-11-2013 και λήγει στις 20-11-2013 και ώρα 12η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης (νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε επιβλέποντες φορείς, για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης).

Για τη διευκόλυνση των εγγεγραμμένων άνεργων δημοτών ή κατοίκων της πόλης μας που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί από την υπηρεσία του Δήμου μας: 3ος όροφος Δημαρχείου, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ώρες 09:30-14:30, υπεύθυνη κα Καγιαμπάκη Ειρήνη. Σημειώνουμε ότι αρμόδιος φορέας για τα αποτελέσματα είναι ο ΟΑΕΔ ενώ ο Δήμος Καισαριανής παρέχει μόνο τη διευκόλυνση σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να διαπιστώσουν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα μπορούν να ενημερωθούν από τη Δημόσια Πρόσκληση η οποία είναι αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στο χώρο ανακοινώσεων του ΚΕΠ Καισαριανής (Εθνικής Αντιστάσεως 12) και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Καισαριανής(Βρυούλων 125–1ος όροφος ).